Cum de a optimiza în mod corespunzător un site web?


Fiecare incepator web-master, inițial ar trebui să înțeleagă și să știe că eliminarea site-resursă în motoarele de căutare de top - e epuizant de lucru o săptămână și nici măcar o lună ...

Desigur, nu este vorba despre companii de web-site-uri sau mărci comerciale cunoscute, care vizitatorii ajung la intrare directă sunt afișate.

Optimization necesită site-uri web, care sunt concepute pentru un public larg utilizator - diferite magazine online, site-uri de știri și divertisment web-proiecte.

De asemenea, metodele care sunt folosite pentru promovare SEO, poate varia considerabil. În primul rând acestea sunt separate de "alb" și "negru". Alb promovare SEO de site-uri implică o promovare cuprinzătoare, care este de a optimiza site-ul în sine.

Conversația este despre interesul portalului de afaceri pentru vizitatori, care, la rândul său, depinde de mulți factori - unicitatea de conținut, ușurința de interfață, etc

SEO-promovare a metodelor "negre" își propune să promoveze o mai rapidă web-resursă în motoarele de căutare de top. Acest lucru se realizează în moduri care sunt în principal în motoarele de căutare, desigur, interesele utilizatorilor de Internet sunt marginalizate.

Prin astfel de mijloace, numărul de vizite va crește dramatic, dar sedere a vizitatorilor va scădea, iar numărul de eșecuri de a crește site-ului.

SEO-promovare este proiectat pentru dezvoltare vizate de web-site-ului - sistematică și actualizarea continuă a conținutului de pe paginile sale, a crea o structură convenabilă și de navigare a site-ului, optimizat-un cod HTML pagini de resurse pentru incarcare rapida in browser.

Astfel de activități necesită zilnic de lucru. Totuși, rezultatele astfel să fie suficient de așteptat.

Pentru a începe, promovarea alb trebuie să fie întotdeauna cu o analiză a situației actuale. Pe baza rezultatelor auditului, elaborarea unui plan de acțiune sau strategie de promovare SEO, după calcularea bugetului necesar pentru promovarea și începe punerea în aplicare acțiunea selectată.

Alb SEO, acesta include, de asemenea, impunerea de tabele CSS în fișiere externe pentru paginile mai repede de încărcare, precum și indexarea de înaltă calitate de către motoarele de căutare, cum ar fi pagina conține codul de mai puțin, care trebuie să citiți bot.

Foarte aceeași optimizare SEO este de a actualiza conținutul paginii promovate de site-ul web. Conținutul tematic în formă de comunicate de presă, și diverse elemente speciale de știri, ar trebui să fie actualizată permanent pe site-ul.

Proiectat de către același site, actualizate frecvent nu, dar lasă-l neschimbat pentru o lungă perioadă de timp nu este necesar. Alb promova schimbarea pas tipic în proiectarea diferitelor elemente ale pagini, adăugând unele caracteristici care sunt schimbările prea drastice și frecvente, motoarele de căutare nu sunt binevenite.

Nu ar trebui să fie abuzat de conținut saturație cu cuvinte cheie și fraze. Algoritmul de motoarele de căutare este conceput în așa fel încât agresorului "cuvinte cheie", scade invers dvs. SEO-evaluare.

Competente și de optimizare a calității, presupune inscrierea site-ului in motoarele de cautare. Este suficient metode care vă permit să atragă pe web-site-ul o mulțime de publicul țintă dovedit.

Când alb SEO-promovare, publicitate site-ul este permis pe rețelele sociale și forumuri de discuții ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu