Ce este promovarea site-ului?


Felicitări! Ați creat primul site-ul dvs., ați început să învețe arta de a crea site-uri web. Dar este sarcina ta - pentru a vă asigura că viața ta a devenit utila pentru oameni ...

Și pentru că aveți nevoie să stăpânească o știință, ca o promovare. Numai în acest caz, pagina dvs. va vedea lumea de utilizatori de Internet.

Promovarea site-ului este momentul cel mai important în procesul de lucru pe site-ul. În mișcare ce ar trebui să facă tot ce este posibil pentru a face vizitatorii site-ului dvs. o mulțime de oameni.

Ca o regulă, cele mai multe dintre noi rândul său, atunci când caută informații dreptul de a ajuta motoarele de cautare (Google, Bing). Prin urmare, este pentru roboți motor de căutare ar trebui să fie, în primul rând, să înțeleagă site-ul tău.

Promovarea site-ului prin intermediul motoarelor de căutare este numit optimizarea motorului de căutare. Scopul acestei activități - pentru a atrage vizitatori la site-ul, care sunt de cotitură la motoarele de căutare.

Dacă modificați conținutul site-ului dvs., astfel încât pentru a îmbunătăți indexarea motorului de căutare, atunci faci optimizarea internă. Recomanda incepand cu promovarea ei.

În cursul de optimizare intern voi face nucleu semantic (lista de cuvinte și combinații ale acestora care vizitatorii vor veni la site-ul dvs. prin intermediul unui motor de căutare).

Te ridica și de a crea pagini de destinație pentru a asigura disponibilitatea în pagini de text de site-ul ofera corespunde interogării.

Apoi selectați cuvintele cheie cu caractere speciale - Tag-uri, include cuvinte cheie în URL-ul paginii, se lucrează la robot.txt fișier, link-uri asociate în interiorul paginilor.

Cereți sfatul de webmasteri cu experiență, SEO, și vă va învăța nuante de optimizarea motorului de căutare. Odată ce site-ul dvs. este motorul de căutare păianjeni vedea, începe indexarea.

Promovarea site-ul isi propune sa aduca viata la cele mai înalte locuri în clasamentul de site-uri de pe prima pagină a unui motor de căutare, care este, creșterea de PR.

Lucrările la promovare (optimizarea externă), site-ul este paralel cu optimizarea internă. Pentru a face acest lucru, pune site-ul dvs. pentru a directoare.

De asemenea, înregistra pe forum, tematic similare pentru tema site-ul dvs. și lăsați comentarii cu un link pentru resursa.

Vă puteți înregistra site-ul dvs. în social bookmarking, RSS-feed de site-ul dvs. la RSS-cataloage, articole post despre directoare de articole on-line.

De asemenea, utilizarea metodelor plătite de promovare: cumpăra inbound link-uri, crescând astfel clasament al site-ului, posta articole de pe bursele de articole, du-te în publicitatea contextuală (în prezent una dintre cele mai bune moduri).

Promovare - un lucru dificil, dar interesant, care va fi de succes la o abordare competent și priceput și învățare continuă a științei ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu