AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE blog pe o platforma gratuita


În postul de astăzi, am prezentat care sunt avantajele și dezavantajele de bloguri pe platforme de blogging gratuite.

Există mai multe moduri de a crea un blog - independent (dacă adresa site-ul dvs. va fi pe al doilea domeniu de nivel, și toate fișierele vor fi pe site-ul ce gazduieste, ambele aceste opțiuni, va trebui să cumpere pentru o mică taxă, mai mult pe aceasta mai târziu), și un blog pe domeniu al treilea nivel creat atunci când de pe blog-ul sau site-ul constructor de servicii.

Dacă primul tip de blog-uri (blog-uri independente), nu există lacune și o poți face în așa fel doriți, singura întrebare în cunoaștere și imaginația în ceea ce privește designul și conținutul.

Care a instituit un blog gratuit pe platformele de blogging, porniți și să aibă o funcționalitate destul de bun pentru a începe imediat de lucru și publica postări noi, are totuși o serie de limitări.

Avantajul absolut de blogging pentru domenii de nivel secundar va fi autoritatea de tine, ca un om de afaceri, adică un om care are intenții serioase, concepute pentru a construi propria afacere online.

Dezavantaje ale bloguri pe platforme blog gratuite:

1. Domeniul de-al treilea nivel (va arata sitename.domen.ru). Din acest motiv, nu pot fi acceptate în schimbul vânzării de multe link-uri și alte servicii pentru a câștiga bani.

2. Indexare site-ul mai lent și site-ul greutate. Pur și simplu așa sa întâmplat că domeniile treilea nivel sunt un pic mai ușoare decât domeniile de al doilea nivel. Dacă există două site-uri, unul pe al doilea, și altele, al treilea nivel, motoarele de căutare va da preferință domeniu de nivel secundar (toate celelalte lucruri fiind egale).

3. Oportunități limitate în funcțională.

Pro blog pe un blog gratuit platforme:

1. Ușor de a crea un blog (de înregistrare și pe blog-ul este gata.)

2. Funcțională bună de la început (clasificarea, tag-uri, butoane sociale).

Desigur, o platforma de blog pentru blogging-ul gratuit o mulțime și au nevoie de un pick bun ceea ce este potrivit pentru tine. Dar conduce nu este atât de mult:

Blogspot - creaza blogul in 5 minute. Are un număr mare de șabloane de proiectare, integrate de la Google Adsense pentru monetizare a traficului (vizitatori) si multe alte lucruri interesante și utile.

WordPress.com - un sistem de liberă crea un blog pe platforma WordPress populara. După crearea site-ului, puteți să vă conectați la blog-ul dvs. doilea domeniu de nivel, desigur, pentru o taxă.

UCoz - de asemenea, cea mai veche, are o mulțime de popularitate și este capabil de a crea nu numai bloguri, dar de asemenea, plin cu conținut site-uri, portaluri și mult mai interesant.

Deci, totul e la fel pentru a alege? În opinia mea, este:

Blogspot - din cauza comoditate mare și cea mai mare capacitate și credibilitatea de dezvoltatori. Blogspote de la Google. Un alt avantaj poate fi identificată ușor de indexare de către motoarele de căutare, datorită încrederii bun (încredere) de căutare pentru a domeniu.

Mulți bloggeri utiliza serviciul blogspote ca o platformă pentru așa-numita "sari" la proiect sa principală, și anume pe blog-ul sau site-ul independent pentru a ridica participarea. Creșterea este garantat pentru tine, dar nu imediat, face doar o rezervare. Chestiune de timp, deoarece motoarele de căutare preferă calitatea, pentru a forma emiterii și se apropie această responsabilitate.

Puteți, de exemplu, face acest lucru: Ai un articol bun pe blog-ul dvs.. Anterior ați creat un blog pe platforma aleasă, scrie un mic preview al acestui articol, numai cu alte cuvinte, că a fost ceea ce orice text unic, care este diferită de sursa, și a pus un link inapoi la blog-ul dvs.. Aici aveți toate mecanicii.

Dacă ați scrie un articol scurt anunț, la fel ca pe site-ul principal, skleyut motoarele de căutare "" conținutul dvs. și nu veți obține efectul dorit asupra promovării.

Pentru claritate, un exemplu mai mult pentru a explica de mai sus: Nu aveți un blog de bază pe teme de construcții și, de asemenea, aveți trei creați un blog gratuit pe domeniul al treilea nivel, și dacă faci toate aceste trei anuntul același mesaj pe blog-ul scurt, motoarele de căutare în loc de invers trei link-uri te va face doar una. Participarea a crescut, caz în care nu va fi. Știu și amintiți-vă acest lucru.

Acest lucru se referă, de asemenea, promovarea de articole în cazul în care ați posta creațiile dumneavoastră în directoare diferite și Link articol pe principala resursă. Încercați să obțineți toate articolele sunt unice, sau de a folosi sinonime. Intr-un numar viitor, vorbim doar despre programe care facilitează procesul de selectare a cuvintelor de sinonime pentru articole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu