Cum sa te inregistrezi in Google AdSense și începe să faci bani din publicitate?


Multi webmasteri vor sa câștige de pe site-ul lor cu ajutorul de publicitati și pentru aceasta ei au decis să plaseze publicitate contextuală Google AdSense, dar apoi pun întrebarea cum se face? În primul rând, trebuie să citiți cu atenție toate regulile de AdSense, deși sistemul ridică cerințele minime de site-urile participante ...

Unele restricții totusi sunt și trebuie să se asigure că site-ul nu le are sau sistemul de pur și simplu nu-l va accepta. Acum, că eu pot spune cu încredere că site-ul este potrivit, puteți începe înregistrarea.

Trebuie remarcat faptul că înregistrarea în AdSense nu este complicata, singurul lucru este că toate câmpurile pe care trebuie să completați înregistrarea în litere latine, este obligatorie. În înregistrarea de date specifică numele site-ului, numele de familie, țara, adresa și codul. Toate datele trebuie să fie întotdeauna corecte altfel nu vei primi banii.
Pentru a vă înregistra, trebuie să aveți Gmail, în cazul în care ai deja e nevoie pentru a indica în cazul în care nu înregistreazate în procesul de înregistrare cu Google AdSense. Acum, toate datele trebuie să fie verificate și verificat cu atenție.

Dupa confirmare, în timpul acesta înregistrare este verificata, verificarea poate dura ceva timp, dar ca sa treaca cât mai repede stabileste un cod de unitate de anunțuri pe site. Cum se face?

Imediat după ce înregistrarea este confirmată, trebuie să vă conectați la contul dvs. AdSense și de a crea o unitate de anunțuri. Pentru a face acest lucru, du-te la meniul de sus pentru a crea o unitate de anunțuri. Pe pagina Creare de a veni cu numele de publicitate și de a crea un bloc de care este nevoie în mărime, culoare și așa mai departe. După aceea trebuie să-l salvați și pentru a obține codul pentru a copia codul și puneți-l pe site-ul.

Acum, important, publicitatea nu pare imediat pe site, dar numai după inspecția finală, aceasta ajută doar pentru a trece de moderație mai repede și, de asemenea, ajută la identificarea cuvintelor cheie din articolele de pe site-ul pentru care va fi decis de tema principală de publicitate.

După o verificare finală, publicitatea vor deveni vizibile și vei primi o scrisoare în e-mail ca trecut. De la acel moment vor veni venituri, acum trebuie să se gândească la trafic, pentru ca vizitatorii să tranziteze pe link-uri publicitare.

În cazul în care cantitatea de câștigurilor va fi egal cu 10 dolari, aveți posibilitatea să selectați moneda și metoda de livrare de venituri, și anume verificarea AdSense, de livrare poate fi de două tipuri, e-mail simplu și servicii de curierat pentru care trebuie să plătiți de fiecare dată când 15 $ debitată de la Google AdSense.

În plus, adresa rezidențial va fi trimis un cod PIN special, care trebuie să fie după conducerea în contul dvs., se confirmă realitatea adresei și activează toate funcțiile de Google AdSense. Dupa ce a condus cod poate retrage bani din sistem.

Așa cum a fost deja descris, veniturile sunt obținute prin cec sau prin banca. O verificare este livrat în comunitate, atunci acesta trebuie să fie incasate la orice bancă convenabil, care acceptă astfel de controale. Un cec este valabil timp de 6 luni, dar aceasta trebuie să fie luată ca mai curând posibil, ca nu toate băncile acceptă cecuri, de exemplu, mai mult de cinci luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu