De ce aveți nevoie pentru un start bun pentru blog-ul dvs.?


Dacă vă decideți pentru a crea un blog și să deviI un profesionist în direcția ta, la început trebuie neapărat să fiI serios. Mai exact, de la început trebuie să preia controlul deplin asupra comportamentului și conținutul blog-ul dvs.. Este posibil, de exemplu, atunci când faci un blog pe WordPress ...

Faptul este că, prin utilizarea serviciului de terțe părți, vă pun în mod constant la risc, în cazul în care cea mai mică încălcare a normelor de serviciu elimină blog. Pentru un start bun pentru a găsi găzduire de încredere în care este posibil, astfel încât să nu să-și petreacă nervi suplimentare și pierde timp prețios.

În scopul de a prezenta proiectul intr-un mod atractiv de a pieței on-line, ar trebui să acorde atenție la următoarele puncte.

1. Asigurați-vă gândurile într-o formă clară și accesibilă pentru cititor. Încercați să scrie întuneric la lumină, face o scurtă, dar foarte informativ alin. Dacă toate articolele dvs. vor fi "adimensional" de volum, vizitatorul ostenit va încerca să găsească o versiune alternativă a informațiilor, ci sub formă de rezumat.

Desigur, există materiale unice pe teme specifice, care, cu toate acestea, atrage atenția, în ciuda cantitatea de text. Cu toate acestea, este recunoscut faptul că un astfel de informații unic pe web este foarte mic.

2. Face aspectul fel de ușor ca posibil. Nu face vizitatorii lungi pentru a găsi informații dreapta.

3. Se diluează de text grafica moderate și clipuri video. Astfel de texte sunt mai atractive în cazul în care acesta este rapid de încărcare a paginii.

4. Dacă proiectul dumneavoastră este citit, deci ar trebui să apară întrebări de la cititori. Principalul lucru - nu încetini cu răspunsurile. Dacă întrebarea dvs. un vizitator la blog-ul dvs. nu se obține un răspuns, atunci l-ați pierdut. Acești utilizatori vor merge pentru a ajuta la competitori. Nu vreau să pierd cititorii lor, apoi răspunde cu grijă și rapid la întrebările lor.

Practica arată că obisnuitii sunt pe acele blog-uri care respectă opinia lor. Deci, nu lăsați aceste remarci nepoliticos față de cei care nu coincide cu opinia de voi, și nu lăsați "showdown" pe blogul său între cititori. Brută este mai bine pentru a elimina comentariile care atmosfera de pe blog-ul a rămas caldă și prietenoasă.

Pe blog-ul ar trebui să fie viața. Pentru a face acest lucru, proiectul ar trebui să fie o mică parte din viața ta. Actualizări regulate pe blog-ul va inspira încredere în tine și de proiectul dumneavoastră. Cu condiția ca informațiile actualizate vor fi utile pentru cititor.

Dacă vă decideți să utilizați un serviciu terț de gazdă, atunci să învețe în mod obligatoriu regulile de serviciul selectat, în scopul de a evita pierderea de proiectul lui ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu