Ce trebuie să știți înainte de a vă crea propriul site?


Puteți crea propriul site web în câteva ore, dar dacă nu știi cum să o facă în mod corect, ea va ucide site-ul dvs. de afaceri instantaneu ...
Principalul motiv pentru care vă creați propriul site-ul dvs. - este de a încerca să obțineți un venit pasiv prin anunțurile de pe site-ul dvs. sau prin intermediul produselor de marketing.

Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să urmeze atunci când creați propriul site-ul dumneavoastră.

1. Alegerea unui nume de domeniu pentru site-ul dvs. - prima sarcină. Oricine poate veni cu un nume de domeniu. Site-ul a re-creat este ușor de găsit, numele de domeniu trebuie să fie legate de conținutul site-ul dumneavoastră.

Aici este un instrument puternic, care vă absolut trebuie să utilizați - acesta este instrumentul cheie de la Google, care poate fi folosit pentru a găsi cuvinte cheie populare care utilizatorii de Google.

Instrumentul pentru cuvinte cheie Google poate fi, de asemenea, utilizat pentru alegerea corectă a cuvintelor cheie utilizate în conținutul site-ul dumneavoastră.

2. Alegerea unui server de hosting. În scopul de a menține site-ul dvs. pe Internet, aveți nevoie de un server Web. În principiu, serverul care găzduiește funcționează la fel ca hard disk.

Acesta permite utilizatorilor de internet pentru a vizualiza hard disk de servere de web hosting pentru a găsi site-uri care sunt în magazin pentru hard disk.

Există mulți furnizori de gazduire web care oferă pachete foarte atractive. Unii furnizori oferă chiar și un cupon de discount pentru noi abonați.

Una dintre cele mai importante criterii pentru selectarea unui furnizor - este funcționarea sa netedă a lungul timpului. Acest acces neîntrerupt pentru utilizatorii de Internet către site-uri furnizor de HDD.

În cazul în care un ISP nu funcționează timp de o oră, se așteaptă ca site-ul dvs. va fi, de asemenea, indisponibil pentru o oră.

3. Alegerea site-ul software-ul potrivit. Există multe site-uri pe internet care oferă software diferite, care pot fi atât de sute libere și costul de dolari.

In zilele noastre, cu apariția tehnologiei, există chiar și software-ul care nu are nevoie de nici cunoștințe de HTML-coduri. Trebuie doar să știi cum să utilizați Word Mircosoft.

Acest software - WordPress. Majoritatea furnizorilor de web hosting ofera instalarea de WordPress cu un singur clic. Este atât de simplu încât să puteți construi site-ul dvs. în câteva minute.

Cel mai bine atunci când se utilizează WordPress este că puteți obține site-ul template-uri gratuite de înaltă calitate ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu