Cum de a alege un șablon pentru site-ul dvs.?


Dacă nu sunteți talentat pentru a crea designul și aspectul , atunci ar trebui să se refere la șabloane gata făcute. Ele pot fi ușor de găsit prin orice motor de căutare, și puteți găsi atât plătite și complet gratuit. Dar atunci când alegeți un șablon, trebuie să fiți atenți, analiza cu atenție toate opțiunile ...

În primul rând, este important să se țină cont de tema site-ului. La urma urmei, imaginea vizuală ca un site ar trebui să fie abordat conținutul informațional. Prin urmare, mai întâi trebuie pentru a ridica cateva template-uri care pot satisface cerințele dumneavoastră principale, atunci este necesar de a selecta individual orice unul care funcționează cel mai bine.

Șablon pregătit trebuie să îndeplinească în totalitate atât cerințele vizuale și funcționale. Ar trebui să fie foarte ușor să se adapteze la orice modificări necesare în viitor, de exemplu, ar trebui să fie ușor de a adăuga script-uri necesare.

Cum de a alege un șablon pentru site-ul dvs.? Blogul lui webmaster aici: mywebblog.ru

De asemenea, nu uitați pentru a evalua starea de aspectul ales cod. Pentru a face rapid dvs. de viață, și indexare a fost impecabil, aveți nevoie de un cod de îngrijite și curate. Multe template-uri sunt adesea vinovați de o lipsă de această condiție, astfel încât să fie foarte atent.
Cum să nu se răcească, dar în joc este viitorul de site-ul dvs., și reproiectarea - un proces foarte inconfortabil. Prin urmare, cel mai bine este de a determina imediat cel mai bun pentru site-ul șabloane gata pentru a fi în siguranță decât să întâmpine dificultăți neprevăzute.

Pentru că aveți de gând, în viitor, pentru a valorifica site-ul dvs.. Apoi, trebuie să evalueze paginile unui model care ar putea fi utilizate pentru publicitate. În absența lor, sau în cazul în care volumul lor lasă mult de dorit, este recomandabil să se acorde prioritate lor la alta, model mai adaptat.

Ce altceva poate fi estimat, deoarece aceasta este dimensiunea mare a șablonului finit. Să înțeleagă că mai ușor paginile sale, mai mulți vizitatori le va încărca. Această cerință este considerată a fi una dintre cele mai importante probleme de uzabilitate. Veți avea nevoie pentru a alege un model de lumină în funcție de greutate, sau să încerce diferite metode pentru a facilita programul de altă parte, model mult mai grave.

Șabloanele sunt create de obicei pe bază de HTML., Deși, uneori pe Flash. Sigur, template-uri Flash sunt mult mai colorat și atractiv, dar nu dau de la o astfel de frumusețe. Flash nu este potrivit pentru fiecare site-ul, în afară de temele de divertisment site-ului. În subiectele rămase este de dorit în format HTML ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu