Cum de a construi un site web sau blog?


Creare site - un proces destul de simplu, care este ușor de învățat. Aveți nevoie pentru a cumpara un domeniu pentru site, atașați-l și selectați motorul pentru viitorul site-ului (de exemplu, WordPress sau orice alt CMS). Domeniul este un pas important spre dezvoltarea rapidă a site-ului ...

Domeniul cel mai potrivit este COM, dacă site-ul este axat pe publicul vorbitor de limbă romana. Când cumperi un domeniu, trebuie să completați un formular cu datele tale personale actuale și informațiile de facturare.

După achiziționarea domeniu, următoarea sarcină - cumpărare hosting pentru publicarea pe site-ul tau. Multe hosting ofera planuri eficiente, fiabile și accesibile pentru utilizatorii lor. Uită-te la o pereche de gazde web și alege cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Acum este timpul pentru a configura site-ul dumneavoastră. Instalați motorul WordPress (puteți alege orice CMS, dar astăzi, WordPress este cel mai popular și convenabil). Procedura de instalare WordPress este foarte simplu. Ai nevoie doar de a vizita cu cPanel furnizor de hosting.

De obicei, există o opțiune pentru WordPress instalare rapidă. Dacă nu, atunci puteți găsi pe internet o mulțime de instrucțiuni despre cum să-l instalați. Instalați WP prin CPanel. La prima etapă a instalării, ar trebui să alegeți versiunea de WordPress instalate, iar domeniul în care doriți să păstrați această versiune.

Următoarea etapă a instalării - selectați numele site-ului și de a crea un nume de utilizator și o parolă. Puteți crea un nume de utilizator și o parolă manual, sau puteți crea o versiune auto-generat. Următorul pas este de selecție a plugin-uri și teme pentru site-ul.

Când ați terminat cu ei, să editați setările dorite (Nu uitați să marcați linia de "a face site-ul meu accesibil pentru motoarele de căutare") și a finaliza instalarea. Acum, site-ul dvs. este gata de utilizare.

După publicarea unui site web, este important să înceapă cât mai curând posibil, pentru a utiliza conținut valoros și alte lucruri care pot crește ranking printre alte site-uri. Bun de conținut este unul dintre cele mai puternice instrumente care vă va ajuta să atragă mulți vizitatori.

Conținutul ar trebui să fie informativ și să aibă un impact direct pe site-ul subiect. Dacă sunteți aduceau informații sau de conținut neinteresant, vizitatorii vor pleca repede site-ul dvs., care poate fi foarte rău pentru clasament site-ului in motoarele de cautare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu