Cum de a crea un site web?


În fiecare zi, pe internet, apar tot mai multe site-uri. Dacă numeri numărul lor, ce cred că va fi de aproximativ 300 de milioane. Aproape fiecare persoană care creează site-ul, în scopul de a face bani pe el ...

Din experienta mea pot spune că nu trebuie să se gândească întotdeauna despre banii, aveți nevoie pentru a investi tot sufletul ca să spunem așa, în crearea unui site web, de a promova aceasta, atunci acesta va fi ușor pentru el de a câștiga bani în plus. Nu este nevoie pentru a împinge imediat după crearea sa de publicitate, programe de afiliere și așa mai departe, aceasta poate afecta negativ atât motoarele de căutare și vizitatorii site-ului.

Hai acum vorbim despre procesul de construire a unui site web. Vom examina acest proces în mai multe etape, după cum urmează:

- Definește tema site-ului;
- Selectați un domeniu si hosting;
- Selectați motor (CMS);
- Asigurați-out (proiectare, conținutul).

Să începem cu numar de pasul 1 - definește tema viitorului site. Sfatul meu este de a alege subiectele în care vă sunt cele mai bune sunt, pentru ca mai târziu să nu va avea probleme de umplere site-ul și mai mult. De exemplu, în viața vă place foarte mult de pescuit, aveți posibilitatea să creați un site despre pescuit, care va fi o mulțime de informații utile.

După ce ați decis pe tema, du-te la următorul pas, pentru a alege un nume de domeniu (adresa site-ului dvs. nou) si hosting (locul unde site-ul dvs. vor fi postate.) Acum, există o mulțime de companii de gazduire web unde vă puteți înregistra și obligarea un domeniu hosting, am recomandăm să vă reg.ru sau nic.ru, acesta este unul dintre cele mai bune hosting, puteți lua timeweb, sau ru-hoser, pe care o alegeți, calitatea este ușor diferită, și de serviciu desigur.

Dacă ați creat un site în cazul în care nu va fi știri, articole, puteti motorului (CMS - Content Management System) Drupal - un motor gratuit, care nu este alegere proasta pentru această temă. De asemenea, aveți posibilitatea să luați o DLE (date Motor Life), dar aceasta este o taxă, taxă de licență de $ 59 / an. Dacă ați creat un forum, Consiliul ar trebui să Kobita CMS:

- PhpBB (gratuit);
- VBulletin (plătit, cred ca aproximativ $ 199 / an);
- IPB (Invision Power Board, costa 175 dolari / an).

Acest lucru este cele mai populare motoare Kobita, pentru a alege din nou la tine. Apropo, aproape că am uitat, dacă aveți un blog, am sugera fie Joomla sau WordPress, atât funcționale, cât și motorul sunt gratuite, și sunt perfecte pentru bloguri.

Ultimul pas in lista noastra este designul site-ului, utilizatorii trebuie să fie frumos pentru a fi pe site-ul, nu face prea întuneric, sau invers, prea luminoasă, ar trebui să alegeți un design care este plăcut pentru ochi.

Format (design) vă poate lua de pe Internet, sau dacă aveți bani pentru a comanda un design personalizat pentru site-ul dvs.. Despre conținutul pot să spun că este mai bine să avem pe site-ul dvs. a fost de conținut unic care nu este copiat de la alte resurse.

După toate acestea să se desfășoare, pentru a face publicitate, puteți comanda un site condus de cataloage (cum ar fi 1ps.ru). Odată ce va avea o prezență bună constantă, care este deja posibil să ne gândim la bani. În acest probabil se va termina, cred că acest "comprimat", articol a fost util pentru unii cititori. Mult noroc și vă doresc succes în rețeaua ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu