Primul site pe WordPress


În fiecare zi pe Internet cu o sumă uriașă, de ordinul a sute de mii apar noi bloguri. Cineva face un blog de auto-exprimare, si nu isi dau seama că în astfel de resurse poate face bani, avea un public suficient ...
Cineva chiar încerca de a găsi prieteni, sau cel puțin oameni care au interese similare cu el.

Puteți alege un serviciu de hosting gratuit ca uCoz, dar ele nu oferă astfel de oportunități, cât ne-am dori. Da, și de ce este nevoie de ele, atunci acum puteți găsi în condiții de siguranță de găzduire pentru 1 $ pe lună. Acest lucru ar fi suficient pentru găzduirea blog-ului nou creat.

Plus 10 $ pe an pentru domeniu, pentru un total de aproximativ 22 $, care nu e atât de mult. Cu atât mai mult în aceleași 22 $ poti rescunpara cu un blog intrun un fel sau altul, dar mai multe despre aceasta in alt articol.

Deci, să spunem, există un astfel de serviciu de hosting care acceptă PHP și, prin urmare, este necesar să se aleagă un motor bun. Cele mai populare și convenabil, de departe, CMS WordPress, de creatorii nu a cerut bani pentru utilizarea de copilul lor.

Dacă nu ați lucrat niciodată cu acest motor, prima este de a încerca și de a înțelege cel puțin înseși fundamentele pe computerul dvs. Pentru a face acest lucru, leagăn server de denwer și instalați-l. După aceea, descărcați motorul în sine de pe site-ul wordpress.org, neapărat cea mai recentă versiune, și dezarhivați-l în directorul corespunzător din Denver.

Odată ce ați face setați motorul în sine și a obține un rezultat, site-ul standard, aceasta se întâmplă de obicei, fără probleme, du-te la google și cauta de template-uri gratuite pentru WordPress, cu care e plin Internetul.

A petrece o zi pe stabilirea a motorului, modelul, instalarea de plug-in-uri care aveți nevoie, puteți crea site-ul pe Internet ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu