Ce este freelancing și care sunt freelanceri?


Lucrul într-un birou înfundat, care se află de cealaltă parte a orașului - nu e visul pentru fiecare persoană respectabilă. Dacă persoanele sunt îngrijorate cu privire la găsirea de locuri de muncă disponibile, începând de astăzi este destul de dificil de a găsi un loc sub soare, unde le va placea salariilele și locația biroului ...

La urma urmei, dacă suntem atenți la fondurile care merg la mese și de transport, se va lua 10 pina la 30% din salariul tau, care este greu de crezut ca o-sa conducă la muncă productivă.

Un alt lucru - munca la domiciliu. Dar ca majoritatea oamenilor cred ca este imposibil. În cazul meu, chiar pe prima proprietate a devenit clar că vreau să încaseze bani de la mine - cere să aduc o contribuție, prin care compania va fi asigurată de intentiile mele bune. Desigur, astfel de propuneri ar trebui să respingă imediat.

Sunt adesea întrebat despre ceea ce este freelancing si care sunt freelanceri. De obicei, aceste probleme sunt pentru persoanele interesate serios în munca la distanță. Orice ai spune, dar pentru a lucra într-un scaun cald și confortabil la propriul computer - o plăcere, dar există unele capcane. Dar acest lucru nu este despre ei.

Freelancing - este așa cum am spus, munca la distanță. Până în prezent, există mai mult de o duzină de schimburi diferite cu privire la freelancing, în care oamenii din orice industrie poate găsi un loc de muncă bine plătit în condiții avantajoase. Oameni care își câștigă existența în acest mod, și sunt freelanceri.

Deci, totul este simplu și ușor. Cu toate acestea, chiar și pe schimburi pe termen lung nu poate fi salvat de la înșelătoriilor - destul de ei, din păcate, peste tot. Prin urmare, pentru a nu lucra pentru un simplu "mulțumesc" (deși uneori și nu va aștepta), trebuie să știți câteva reguli pe care am stabilit pentru mine, la începutul unei freelanceri cariera.

În primul rând, lucrează numai cu plata in avans pentru munca ta. În funcție de experiența dumneavoastră, de la 50 la 100 la suta din plata - astfel încât să puteți evita problemele cu escroci. Excepții se poate ajunge la oameni care te recomanda prietenilor sau tranzacții fără risc.

În al doilea rând, nu țineți ordinele dubioase de la persoane necunoscute. Pe cele mai multe schimburi moderne asupra clienților de lucru de la distanță trebuie să se înregistreze ca utilizatori, după lucrările efectuate, se poate lăsa un angajator. Vă rugăm să ia în considerare acest lucru, ca oameni fără comentarii, și verificarea în mai puțin de o lună în urmă ridicat probleme serioase.

Sper că va fi utile informațiile și întrebările pe care leai pus ce este freelancing, nu mai există ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu