Cum de a deveni un designer web?


Deci, sunteți în căutarea unui salariu decent decis să ia o plimbare pe web că poate fi un bun "profit" devin Web-designer ...

A citit o serie de articole pe care le-ați înțeles unele lucruri din ele, ai învățat câteva trucuri cu un editor grafic, iar acum întrebam de ce nu vin ofertele ?

Deci, pasul 1. Ce știi despre design? În dicționare de design interpretată ca un design artistic. Se presupune dungă de creație și o abordare practică.

Pasul 2. Conceptul de design clar. Dacă doriți pentru a deveni un designer, trebuie să vă actualizați.

Acesta este un număr mare de direcții noi deaceia alege o categorie: Puteți deveni un designer de interior, produse textile sau industriale, îmbrăcăminte, peisaj, publicitate, etc Lista este nesfârșită.

În această etapă, tu și precizează că sunteți interesat este design grafic Web-based - (ceea ce face sens, ați fost în căutarea pentru aceleași informații despre asta e vorba). Că este, vrei să înveți cum să execute web-site-uri.

Pasul 3. Acest lucru este valabil pentru design grafic? Mai multe direcții, dar pentru oricare dintre ele au nevoie de anumite abilități. Va trebui să exploreze compoziție de formare,, afla totul despre lucrul cu culori, fonturi, și așa mai departe și așa mai departe.

De ce este acest lucru atât de greu? Elementare. Pur și simplu nu știe grafice de bază, nu va fi capabil de a crea web-site-uri complete și de înaltă calitate.

Pasul 4. Vezi, ceea ce trebuie să știți Web-designer. De fapt, web-designer de proiectează interfața cu utilizatorul. Asta este, cu condiția tot ce este posibil pentru a permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință site-ul.

Și de a face asta trebuie să ne amintim o varietate de condiții, de exemplu, ca, după ce va lucra cu dezvoltatorul site-ului și programator, sau care, sau care utilizatorii folosesc diferite extensii ale monitorului ... lista ar putea continua și mai departe.

Pasul 5. În cazul în care să-l învețe? Există trei opțiuni:
1 - În universitățile de artă. Merge la școală 5 ani.
2 - Pe cursuri speciale. Cursurile vor dura 2 ani.

Avertiza imediat că anunțurile diferite, în cazul în care veți învăța cum să ofere Web-design în doar câteva luni - o pierdere de timp și bani.
3 - O versiune mai sofisticată - de a ne educa.

Deci, ne-am adus în leagăn de lucruri, astfel încât să aveți o idee de web-design și artiștilor interpreți sau executanți sale. Si de a invata toate trucurile și tehnicile din acest domeniu aveți deja cel mai ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu