Cum de a promova magazinul tau online?


Pentru a face magazinul on-line celebru și de a face profit bun, ai nevoie de promovare. Iată câteva modalități de a ajuta la promovarea dvs. cu magazin online ...

1. Progresul pe cerințele cheie. (SEO)
2. Piata online și alte site-uri de cumpărături.
3. Promovare în rețele sociale și în diferite forumuri.
4. Promovare prin intermediul PPC de publicitate.


Probabil mulți dintre acești termeni se pare familiar pentru tine. Să ne explica unele dintre ele. Ce este SEO-optimizare? Când căutați pentru ceva folosind motorul de căutare (Google, Bing), veți obține o listă de site-uri pentru cererea dumneavoastră. Toți vizitatorii alege link-uri care apar în partea de sus.

Astfel, în cazul în care site-ul este situat mai sus va fi mai mulți utilizatori. SEO - acțiunile care vizează creșterea site-ul pentru poziția de top. Unul dintre principalele lucruri pe care trebuie să faceți pentru a avansa o serie de anchete și corespondența cerințele acestui site-ului.

Un alt link-ul faktoromyavlyaetsya importante de la alte site-uri pentru magazinul online. Lucrarea de SEO-optimizare a plecat cel mai bun la un profesionist, mai ales dacă comerțului cu mărfuri, care concurența este foarte mare.

Publicitatea contextuală - anunțuri de text scurte care pot fi văzute de către motoarele de căutare în rezultatele de căutare. Aceste blocuri pot fi văzute pe site-uri diferite. Mecanismul ia în considerare și arată-le acțiunile tale anterioare. De exemplu, dacă sunteți în căutarea pentru în motoarele de căutare "haine pentru copii", care, în aceste blocuri vor fi afișate îmbrăcăminte pentru copii Advertising.

De asemenea, să ia în considerare conținutul paginii pe care reclama. Dacă vizualizați site despre caini, vei fi afișate anunțuri cu această temă.

Un element important este promovarea de "word of mouth". Această promoție tee depinde de serviciul dvs. de client. Cei care s-au mulțumit de rezultatul de trei, și cei care sunt nemultumiti, ia zece. Necesitatea de a dezvolta răspunsuri rapide la aceste ordine.

RTT este, de preferință, nu mai mult de o oră. Veni cu un fel de lucruri mici, care sunt plăcute la clienți. De exemplu, atunci cand livrate, pus într-o cutie cu produsul vă mulțumesc carte pe o achiziție.

Yandex.Market este un canal bun pentru atragerea de cumpărători. Pe site-ul in fiecare zi vine un număr mare de cei care sunt în căutarea de produse. Vă puteți înregistra aici magazinul dvs. pentru a atrage clienții.

Aici sunt principalele modalități și mai eficiente pentru a atrage clienții la magazinul on-line ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu