Cum funcţionează motorul căutare?


Desigur, mulți sunt interesați de modul în care motoarele de căutare lucreaza, cum ar fi Google.com. Lista ar putea continua aproape infinit, deoarece există nu doar motoarele de căutare, care se concentrează pe o varietate de întrebări, și există cei care sunt utilizate pentru a căuta un anumit tip de documente. De exemplu, unele motoare de căutare sunt pentru a găsi clipuri video, cărți, PDF-fișiere, muzică ...

Dar, desigur, cele mai populare și importante motoare de cautare găsesc destul de bine conținut diferit pe prima pagină a fiecărui motor de căutare majore puteți vedea sub-secțiuni, în care puteți selecta tipul de cerere (imagini, clipuri video, marfa, știri).

Deci, motorul de căutare mici gropi pe internet în căutare de informații, care apoi trebuie să fie tratate. Cele mai multe de prelucrare este de a defini obiectul de informații, și pentru a identifica problemele specifice care pot răspunde la această sau care a salutat pagina motorului de căutare.

Dacă tastați într-o căutare, care este "navigarea cu mașina în magazinul on-line", atunci aceasta va permite o interogare mai precis văzut în producția are un anumit magazin de navigare auto.

Ceea ce este interesant - un motor de căutare primește o cerere nu se grăbesc să lopata tot în zona de internet în căutarea unui răspuns la o interogare de utilizator. După toate, unele site-uri sunt încărcate pentru o lungă perioadă de timp, în afară de milioane de ei, și de fiecare dată când va fi necesar să se revizuiască toate?

Că astfel nu sa întâmplat, motoarele de căutare să păstreze în serverele lor așa-numita index. Aceasta este informația de la rețea, care este configurat într-un mod special (de mai bine cerere), motorul de căutare să caute răspunsul în index, iar apoi oferă utilizatorului pagina cea mai adecvată.

De asemenea, motoarele de căutare se disting prin tipul de solicitare, de exemplu, puteți căuta pe web de informare, și poate ai nevoie de un magazin on-line, apoi PS (motor de căutare), se bazează pe faptul că aveți nevoie.

În interogarea "cumpara Navigator Garmin» PS va încerca să dea numai magazine online care vând navigatori. O cerere de "cum de a alege un navigator" vi se va cere pentru a citi articole pe tema de navigare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu