Cum plasezi publicitate pe blog?


Blog - aceasta este pagina personală a unui anumit utilizator, unde scrie tot textul în nume propriu, în timp ce s-ar putea lăsa comentarii alți vizitatori la rețea, ceea ce le face destul de popular ...

Acest lucru la rândul său, atrage marketing și publicitate. Conform cercetărilor sa constatat că vizitatorii blog-ul sunt destul de o mulțime de încredere în textul care este scris direct la pagina de autor care atrage pentru promotii.

În blog-uri de publicitate poate fi la fel de deschis, prin plasarea bannere și ascunse, care este servit la vizitatori prin text.
În medie, o campanie de publicitate prin intermediul blog-ul poate costa de la 500 dolari și până la 5000. Totul depinde de intensitatea materialului, capetele căutat. Publicitatea mascată este mai scump decât deschis. Același efect asupra prețului de popularitate, participarea blog indicele de CTR-ul și mai mult.

Servicii care se integrează cu blog-uri de subiecte diferite, făcându-l ușor pentru agenții de publicitate să desfășoare campanii de publicitate care vizează diferite grupuri țintă creat. Prin intermediul acestor site-uri puteți comanda ca un tip ascuns și deschis de publicitate.

Atunci când plasarea anunțurilor pe blog valoare pagini este determinat de indicele de CTR-ul, nivelul de PR. Publicitatea mascată este în blog-ul, astfel că nu este posibil să se distingă de la text simplu scris în proprietarul paginii.

Este scris în text simplu, poate fi pozitiv sau negativ, în funcție de dorințele clientului. Pentru a face acest lucru, agenții de publicitate trebuie doar să ordone autorul blogului.

Scrierea textului pentru a fi comandate blogger el însuși, că nu ar strica stil foarte de blog. Doar o reclama mascata pot fi conținute în comentariile la un anumit text.

La blog-ul suficient de mare de trafic, revine pentru astfel de publicitate este destul de palpabil. Acest lucru se datorează faptului că blogurile tind să aibă o specializare destul de îngustă și poziționarea de produse oferă o mare șansă de succes pentru atingerea scopurilor.

Publicitate deschis au început să apară pe paginile de blog-uri recent. Anterior, proprietarii de jurnale personale loc fără tragere de inimă reclame, crezând că se va speria vizitatori.

Dar, așa cum arată experiența, acesta a crescut doar încrederea de vizitatori la bloggeri. Acum, blogging-ul este plasat publicitate banner, context, și link-uri sponsorizate către site-urile de publicitate ".

Publicitate pe bloguri - un fenomen relativ nou în chiar de la începutul dezvoltării sale. Pagini sunt umplute cu bloguri încă slabe, ceea ce înseamnă că puteți lua cu ușurință această nișă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu