Cum puteți face bani cu YouTube - Google AdSense?


Într-un cuvânt, pe YouTube se poate face bani devenind partenerul lui. Aceasta va afișa reclame pe partea de jos a dvs. video, astfel încât să puteți câștiga pe clic (precum și în programul AdSense). Venitul mediu pe mia de afișări este în intervalul de 3-10 de dolari ...

Cu toate acestea, pentru a deveni un partener YouTube este mult mai dificil decât a obține dreptul de a afișa anunțuri de la AdSense. Mai jos am oferit pașii de bază de care aveți nevoie să faceți pentru a începe pe YouTube:

1. Asigurați-vă că aveți un cont cu AdSense. În timp, procesul de obținere a dreptului de a afișa anunțuri pe canalul de pe YouTube nu are nimic de-a face cu Adsense, procesul de calcul din banii câștigați va fi doar pe contul de publicitate contextuală de la Google. Prin urmare, plasarea unei comenzi pentru un parteneriat cu YouTube, trebuie să vă înregistrați în prealabil la AdSense.

2. Creșterea publicul pe YouTube. Urmașii de canal - unul dintre factorii-cheie care plătesc cele mai multe ori atenția personalului YouTube, atunci când se analizează cererea, "solicitant". Cifrele oficiale nu apelurilor, dar există cerințe aproximative să fie îndeplinite de către canalul tau:

- Cel putin 1.000 de abonați;
- Cel puțin 1000 de vedere video;
- Cel puțin 10.000 de canal vizualizare.

3. Încărca în mod regulat clipuri video. Dacă ați încărcat doar o pereche de clipuri video, șansa ta de a deveni un partener YouTube este minimă, chiar și în ciuda faptului că rolele pot fi mari. Și toate pentru că YouTube se bazeaza pe cooperare pe termen lung, și în consecință, este in cautare de oameni care doresc să lucreze pe o bază permanentă.

Cu atât mai mult în mod regulat vă încărca un videoclip, cu atât mai bine. De exemplu: cineva care descărcări videoclipuri noi in fiecare zi, are un avantaj distinct asupra celor care fac același lucru, dar o dată pe săptămână.

De asemenea, pentru punerea în aplicare trebuie să aibă cel puțin 100 de videoclipuri încărcate.

4. Brand-ul canalului. Acest pas este la fel de important ca oricine altcineva, dar performanțele sale imbunatateste semnificativ sansele de a fi acceptat ca un partener YouTube. Amintiți-vă că cererea dumneavoastră va fi considerat oameni obișnuiți care, printre alte lucruri, și să acorde atenție la aspectul canalului. Cu alte cuvinte, mai mult canalul tau va arata mai profesional, cu atât mai bine.

Sfaturi practice:

- Crearea unui site web care va găzdui video, astfel veți obține o interactivitate mai bine la publicul;
- Crearea unui logo frumos;
- Introduceți logo-ul dvs. în fiecare videoclip, încărcat pe YouTube;
- Cheltuieli sunt necesare pentru canal, astfel vei crea un sentiment de profesionalism.

5. Elimina conținut care încalcă drepturile de autor altcuiva. Prezența video de pe canalul tau, care încalcă drepturile de autor altcuiva, vă oferă o garanție sută la sută un eșec în parteneriat. Prin urmare, orice aplicație, asigurați-vă că nu aveți materialul care încalcă legea.

Aceasta include imagini, grafice, logo-uri, clipuri video și audio. De exemplu, chiar utilizarea de muzica de fundal în video, care nu au autorizație, poate duce la eșec.

6. Pentru a aplica parteneriatul pe YouTube. Dacă ați finalizat cu succes cele cinci etape anterioare, atunci sunteți gata să fiti partener cu YouTube. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul paginii oficiale "Program de colaborare».

Procedura de "aprobare" poate dura ceva timp, pentru că sunt o mulțime de solicitanți, dar odată ce sunteți anunțat că ați fost acceptat ca un partener, puteți începe imediat afișarea anunțurilor pe video. Noroc ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu