Cum să se înregistreze site-ul sau blog-ul în Google AdSense?


Fiecare proprietar cu propria resursă pe Internet, mai devreme sau mai târziu, se gândeste cum să-l valorifice. Desigur, este o prostie să nu utilizeze astfel de modalitate suplimentară de a câștiga bani, munca iubita poate aduce mai multe venituri ...

Ca ajuns în curând ideea de monetizare, utilizatorul începe imediat să caute informații în procesul de studiu, devine evident că puteți face bani buni cu publicitatea contextuală, care va fi plasat pe resurse.
Acum au nevoie de nici o informație cu privire la conținutul, lungă perioadă de timp nu trebuie să-l caute, pe Internet o mulțime de articole care vorbesc despre populare sisteme.

Dar mai întâi trebuie să alegeți unul, cel mai popular este Google AdSense, sistemul străin care vă permite să verificați în chiar și resurse care sunt pe hosting gratuit si nu au o mulțime de vizite.
De ce aveți nevoie pentru a face bani? În primul rând, de site sau blog, nu contează pe care este amplasat găzduiește cel mai important lucru este că nu conține conținut interzis. Indiferent de cât de resursă puternic promovate, va depinde de venituri, astfel încât ar trebui să încercați să aibă o prezență bună.

Urmatorul pas este înregistrare în Google AdSense, procesul nu este complicat, dar trebuie să fie foarte atenți, pentru că toate datele necesare pentru a conduce litere și ele trebuie să fie reală, în caz contrar, banii câștigați nu poate fi obținut.

Înainte de înregistrare sau după ce datele au fost puse, trebuie să vă înregistrați inGmail, este opțională. Apoi, aveți nevoie pentru a verifica și confirma informațiile de înregistrare. Resursa următoare este verificată, aceasta poate dura ceva timp la 3 la 14 zile.

Atâta timp cât resursa sunt moderate, puteți seta o publicitate, acesta poate ajuta să fi testate rapid. Pentru a face acest lucru, du-te la profilul contului dvs., cutia mea poștală și de a crea o nouă unitate de anunțuri, scrie numele de publicitate, selectați dimensiunea de banner și așa mai departe.

În partea de jos a paginii trebuie să apăsați salva și a obține codul, se deschide imediat codul să-l copiați și pune-l în locația selectată pe resurse Internet. Publicitatea va, vizibil numai după verificarea este finalizată, înainte de a fi imposibil de a vedea.

Atunci când o resursă este aprobat de e-mail vine o scrisoare. De la faptul că veniturile momentul. Mai mulți vizitatori interesați de publicitate merge, cu atât mai bine veniturile, în acest scop și ar trebui să fie o vizită de bun.

Odată ce va fi creditat cu suma în exces de $ 10 la o adresă specificată atunci când înregistrarea a trimis codul PIN, care va trebui să fie menținute pentru confirmare. După introducerea codului se poate stabili metoda de plată și banii câștigați, o dată introdus suma corectă, 100 de dolari, sau 70 de euro.

De ieșire este doar cecurile că după primirea de numerar necesar în bancă. Prin această procedură, necesitatea de a pregăti în avans, de îndată ce suma ordonata de retragere, este necesar să se știe ce banca este cel mai potrivit pentru a primi un cec Google AdSense, astăzi nu este o problemă în ajutor poate veni on-line ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu