Cum se poate face bani pe sondaje?


Mulți oameni cred că cistigarea baniilor pe Internet este pur și simplu imposibil. Și acest lucru a lor profund se înșeală. Până în prezent, rețeaua globală are o mulțime de oportunități de a câștiga: activitatea rewriters, corector, scrierea de programe, aplicații, puteți participa de asemenea la anchete sociale plătite ...

Și, după ce ați reușit să convingă pe oameni că se poate face într-adevăr apare o nouă întrebare: cum de a face bani pe sondaje? Acum, pe internet există multe site-uri care vă oferă un simplu anchetele sociale, pentru o taxă. În cursul acestor interviuri voi răspunde la întrebări specifice (uneori suma lor poate fi de până la douăzeci sau mai puțin).

După răspunsurile la ele după un timp, adresa de e-mail folosită atunci când te-ai înregistrat, primirea de bani într-o anumită sumă în prealabil. Înainte de a începe, trebuie să specificați suma de sondaje cu care va fi capabil să faci față. Acesta este numărul de studii și vor trimite la adresa dvs. de email de zi cu zi.

Aceste site-uri sunt acum multe, dar rețineți că escrocii sunt la fel multi. Alege doar acele site-uri care platesc pentru un studiu ajunge la o înălțime frenetice, salariul mediu pe studiu este una sau cel mult două dintre dolarul american, sau site-uri care sunt mai populare (este de dorit ca cunoștințele tale te-ar sfătui pe acest site).

Studiile de date sunt efectuate de către companii speciale de marketing, care se confruntă cu obiectivul clar de a analiza piața pentru a vinde orice bunuri sau servicii. Asta e datorită sondaje plătite, și crea propriile lor statistici. Trebuie remarcat faptul că pentru a face o sumă foarte mare de studii pe care nu va reuși.

Acest tip de venituri pot fi utilizate exclusiv ca un loc de muncă part-time, în scopul de a mai profitabil să-și petreacă timpul liber. Personal, opinia mea pe diverse sondaje pe internet - sunt un alt mod de a câștiga bani pentru iubitorii de leneși lovit repede potul cel mare, dar nu pentru mult timp și productivă.

Minusuri de astfel de venituri puțin mai mult decât pro (plus unul mic - este un venit suplimentar fără prea mult tam-tam și efort epuezat). Minus este atribuită o posibilitate foarte mare, care vă va cădea pentru escrocherii momeala pe care pur și simplu, nu trebuie să plătiți ...

Un comentariu:

  1. Castiga bani cu Paidviewpoint (http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8) . Un site care I-ti da 0.03centi la fiecare chestionar de 1 min., dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar pe zi. Totul consta in perseverenta.

    RăspundețiȘtergere