Există perspective în crearea unui blog pe Blogspot?


Ce este Blogspot? Blogspot pot fi în condiții de siguranță numit unul dintre cele mai populare și cele mai bune platforme de pe internet ...

Această platformă oferă utilizatorului posibilitatea de a crea și apoi efectuează un blog personal pe o bază complet gratuit.

Acest sistem este un produs de Google și-a din arsenalul său, spre deosebire de alte platforme similare are un set de plusuri:
• Ea nu are nevoie de nici cunoștințe tehnice, deoarece sistemul este atât de simplu, încât pentru ca acolo să înțeleagă, este suficient pur și simplu pentru a putea utiliza e-mail original.

• Convenabil, atractiv și de design frumos. \

• Blog-ul rapid este indexat de Google. Acest factor are avantaj față de platforme similare. De obicei, o pagină nouă indexare Google are loc într-un minut.

• blog foarte simplu in operație. Este ușor, de exemplu, pentru a face publicitate pe paginile dvs., adăugarea de fișiere, imagini, se angajeze în materiale de editare, etc

• Bloguri pe blogspot are capacitatea de a instala template-uri personalizate, care, în cantități mari, pot fi gasite pe internet sau pentru un specialist model.

• Puteți seta domeniul de-al doilea nivel.

La început, sistemul vă cere să creați un al treilea nivel de domeniu, dar apoi puteți cumpăra și atașați nivel de domeniu 2.

Cu toate acestea, în ciuda pro solide, în acest platforma Blogspot, există unele dezavantaje:

• Nu toate schimburile de anunțuri sunt de lucru cu bloguri pe blogspot. Acesta este un dezavantaj clar, deși în schimb web, luând în blogurile lor, situate pe Blogspot.

Trebuie să vă amintiți un astfel de sistem convenabil ca rotapost. Blog-ul poate fi găsit chiar în bine-Sape, dar la fel de cod bursa de valori pentru a insera în blog-ul nu este posibil, să se ocupe de acest schimb este inutil.

• Nu există acces la fișierele care pot fi numite o lipsă flagrantă, deși unele probleme speciale și inconvenientele care nu funcționează.

Vom crea platforma blog-ul nostru Blogspot. Acum am ajuns în sfârșit la procesul de creare a blog-ul nostru pe Blogspot.

Să vedem cum de a crea un nou blog, fără a instala orice template-uri individuale.

1) Du-te la blogger.com. Apoi, aveți nevoie pentru a crea contul. Dacă aveți deja un cont Google, vă creați un cont este opțională.

Puteți crea pur și simplu o cutie poștală pentru Gmail, asigurându-se astfel cont sine, pentru toate serviciile de Google. Apoi, uita-te pentru tab-ul "Creați un blog" împinge-l.

2) definește numele de blog-ul nou creat.

3) Descrieți tema blog-ul dvs., care se va concentra asupra.

4) Apoi, procesul de selectare a proiectului de șablon blog-ul nostru. Pentru a începe opta pentru un standard.

Asta e tot procesul de creare a platformei de blog blogger.com. Fantezie absolut nimic, nimic, dar impresii pozitive ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu