8 Sfaturi pentru prezentarea unui text WordPress


Bună ziua tuturor!

Tipografia ca un aspect important al web design din WordPress, și, în general, doar pe site-ul, de multe ori neglijat și diminua valoarea sa, ceea ce nu este adevărat. În Internet există multe site-uri cu continut foarte bun, dar sunt slab reprezentate și dificil de citit.

Pentru site-urile care sunt "grele" în text, vreau să spun bloguri, lizibilitatea și tipografice eleganta, așa că hai să-l numim, ar trebui să fie o prioritate pentru proprietarii lor.

Dacă utilizați teme de calitate, trebuie doar să aibă grijă de înregistrare a textului și să încercați să nu pentru a merge dincolo de elementele de bază de web design, deoarece cel mai bun lucru este de a simplifica înregistrarea și discret. Acest lucru se aplică la tot ceea ce, chiar și spațierea, dimensiunea punctului de text - toate esențiale.

Deci, sfaturi pentru "manechine".

Aici nu vom intra în detalii de design tipografic, aceasta este o problemă complexă, cu multe fațete, dar există câteva principii de bază care, dacă este urmat, aproape întotdeauna va avea un rezultat bun.

1. Joaca mai ușor. Folosind prea multe fonturi diferite pe aceeași pagină nu este bun. Regula de bază este să rămânem la cele două fonturi - unul pentru pozițiile și una pentru textul principal. Desigur, puteți folosi mai multe fonturi, dar adăugând astfel dificultăți pentru a îmbunătăți calitatea mesajului. Unele fonturi sunt nu doar făcuți unul pentru celălalt, și mai mare fontul, mai probabil acestea vor intra în conflict. Site-ul de lucru nu este afectat, dar ochiul utilizatorului, acest lucru va fi incomod.

2. Utilizați fonturi Serif și Sans Serif în asociere. În versiunea clasică a folosi un font sans serif mai potrivite pentru titlu, si un font serif - pentru corpul de text. Puteți face și vice-versa.

3. Contrastul și culoarea corectă. Asigurați-vă că există un contrast suficient între text și site-ul de fundal. Realizarea neutralității, adică, nu utilizați un text roșu închis pe un fundal gri și text alb pe negru. În mod ideal, text negru pe un fundal alb.

4. Conformitatea cu ierarhia rubricii tekste.Eto arata foarte îngrijite și bine ca în text și în SEO. Rubrici dau structura paginilor Web, ochi cititorului și plăcute pentru a naviga prin ea.

WordPress plugin-uri pentru text

5. WordPress Plugin Tipografie. Acest plugin vă permite să personalizați și să modificați fonturile de pe site-ul chiar în inima conținutului. Acesta funcționează cu toate temele și este compatibil cu fonturi Google, fonturi Cufon și fonturi standard. Toate fonturile sunt ușor de manevrat și să stabilească de la CSS, puteți alege oricare dintre cele 300 de fonturi, și setați culoarea, dimensiunea, linia de înălțime, spațiere scrisoare, puteți converti o mulțime de text, si toate utilitatile. Acest lucru este, probabil, cel mai bun plugin-ul pentru a lucra cu textul.

6. Trageți simplu Citatul. Citate sunt una dintre cele mai bune moduri de a atrage atenția cititorului de a identifica ideea principală a blog-ul. Foarte misto pentru reviste on-line, bloguri ARTICOLUL. Acest plug-in adaugă un drept buton pe WordPress HTML și editor de text, astfel încât autorii pot include rapid citări în text.

7. Hyphenator. Ați observat vreodată că aproape toate site-urile din text și nu există traduceri pentru acest articol, știri și alte tipuri de conținut nu privi coloana destul de puternic, și c curbe neregulate marginea din dreapta unitate? Motorul Hyphenator utilizează Javascript, care despărți în silabe în mod corect, spatii, și afișa corect textul de pe partea utilizatorului.

8. WP Cod evidențiere. Activitatea acestui plug-in este faptul că dreptul de cod apare în Wordpress blog ca un mic fragment, dacă, de exemplu, pentru a vedea o bucată de cod pentru a abonaților săi, sau faci o lecție dedicată aspect HTML.

Desigur, aceasta nu este o listă completă a plug-in-uri disponibile pentru lucrul cu text. Dar ele sunt cele mai de încredere și convenabil. În munca mea am urmat întotdeauna principiul: cel mai bun dușman al bun. Atunci când face site-ul sau pe blog-ul, în principal, să ia grijă de informațiile pe care le va aduce la cititor și să-l cât mai simplu posibil într-un mod care nu face viața dificilă pentru cititor. Ai înțeles în cazul în care lucrurile sunt, și abonat ta, ca un copil mic, nu știe unde să meargă și du-te departe de site-ul dvs.

Numai conținut util va aduce o mulțime de abonați și crește vânzările, și de design ar trebui să fie ușor de reținut, nu distrag atenția cititorului de la conținutul site-ul dvs.. Site-ul ar trebui să funcționeze, perioada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu