Cum de a optimiza articolele dvs. astfel încât acesta sa fie în Top 10?


Milioane de site-uri pe Internet, precum și miliarde de articole, asa ca nu fiecare articol scris ajunge în top 100 și cu atât mai mult în top 10. Citind aceste rânduri, vă va învăța cum să optimizeze articolul dumneavoastră, astfel încât acesta a lovit partea de sus 10. Momentan nu sunt plătite ambele metode de promovare de site-uri și gratuit.

Este important să înțelegem că mai bine articolul tau va fi optimizat, mai repede ei vor ajunge la partea de sus gratis sau cu investitii minime. Deci, aveți nevoie pentru a optimiza articol?


1. În mod ideal, titlul paginii afișate exact conținutul și, în același timp conținea o cerere-cheie, pentru care articolul a fost scris.

2. Necesitatea de a utiliza URL-ul uman. Acesta trebuie să fie format, nu de numere, de litere, ci și, eventual, să fie ușor de citit.

3. Descriere Page reflectă neapărat conținutul său. Aceasta este o bună oportunitate de a atrage noi vizitatori.

4. Se recomandă ca linkuri suplimentare către pagini de ancorare. Acest lucru va îmbunătăți factorul comportamental (respectiv, și va crește în pagina cu rezultatele căutării), precum și relegarea și distribuția greutății tot site-ul. Cum pentru a optimiza imaginile și clipurile dvs. video? Fiecare articol trebuie să fie optimizate imagine, și anume să le prescrie tags: Alt și titlul.

În tag-ul, trebuie să specificați anchetă cheie în limba rusă (pentru Google) și în latină (pentru Yandex). În plus, fiecare cuvânt trebuie să fie separate printr-spațiu, și subliniere. De ce are aceasta de a face? Faptul este că motoarele de căutare nu văd imagini și clipuri video, dar ele sunt recunoscute text bine.

Motor de cautare Yandex recunoaște caractere latine și Google au învățat să recunoască Rusă, astfel încât trebuie să se înregistreze în mod ideal, tag-uri în 2 limbi. Este foarte de dorit pentru a optimiza nu numai fotografii si imagini tag-ul, dar, de asemenea, fișiere video. Înregistrare video și imagini optimizat va obține în rezultatele de căutare și de a aduce mai mulți vizitatori la site-ul dvs..

Ar trebui menționat faptul că mai devreme pentru poziții mai înalte în cuvintele cheie de căutare sunt în caractere aldine. Astfel, caută intrat în înșelăciune. Cu toate acestea, până în prezent, motoarele de cautare au devenit mai inteligent, iar acum aceste acțiuni mai mici decât articolele dvs. în cauză.

Deoarece motoarele de algoritmii de căutare se schimbă la fiecare cod de jumătate, mai bine să urmeze regulile lor. Cel puțin o. Pur și simplu a crea site-uri pentru persoane (SOM). Resursele de calitate și interesant va fi întotdeauna în partea de sus a toate motoarele de căutare. Acum știți cum să optimizeze articol și să fie capabil să facă un site mare pentru persoanele care iau cele mai înalte poziții în top.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu