Ce este Google Reader și modul în care aceasta ajută la bloggeri?


Astăzi voi vorbi despre ceea ce GoogleReader, și modul în care aceasta ajută la bloggeri.

GoogleReader - e bine să utilizați RSS-agregator, cu un design discret si interfata user-friendly, care este înțeleasă intuitiv. Dacă ai citit ultimul meu articol, în cazul în care am acoperit întrebarea de ce ar trebui să folosesc RSS pe site-ul și, în special, în care am menționat pe desktop, și anume de stabilire pe o casa calculator agregatori RSS, aici vorbim despre cititor on-line. De fapt, ele sunt foarte usor de folosit.

Datorită lor, poti sa te duci on-line direct de pe telefonul dvs., și bucurați-vă citind cele mai recente posturi, cel puțin în autobuz, supermarket, oriunde unde există acces gratuit la Wi-Fi sau GPRS. Atât de ușor să "facă față".
Ca și alți cititori, GoogleReader prezinta toate site-urile dvs. preferate dintr-o dată, într-o singură, ușor de citit-locație. Pentru că nu trebuie să tastați link-ul de trimitere.

Vezi blogurile preferate și urmați link-uri pentru a vedea intregul articol. De fapt, se pare ca o cutie poștală pentru web. Toate informațiile mai recente trimis la tine.

Principalul avantaj al acestor servicii on-line este de a căuta pentru newsletter-ul. Introduceți cuvântul cheie, și el va găsi site-uri potrivite GoogleReader care sprijină RSS sau Atom.

O altă caracteristică a GoogleReader - o pagină accesibilă publicului. Se afișează ghidul deschis subiecte care vrea să facă la dispoziția publicului. Aparent, Google vrea să se implice în proiectele și serviciile sale unui număr mare de oameni.

Pentru că întotdeauna oferă utilizatorilor posibilitatea de a vorbi și de a atrage prietenii lor și cunoscuții să folosească serviciile lor. Orice subiect este deschis pentru vizualizare, cu doar un singur clic pe pictograma parts. Întreaga listă este afișată pe site-ul sau pe blog-ul cu un clip special.

În GoogleReader, pentru a vedea întreaga bandă, doar să faceți clic pe link-ul de pe stânga - intrări (toate prezentate în paranteze nu este o veste prea nou este citit în fluxul dvs.).

După aceea, toate pozitiile deschise RSS ta secvențial într-o singură fereastră. Când faceți clic pe titlul post pentru a fi afișate în GoogleReader - mesaj deschide într-o fereastră nouă, și deschideți pagina în sine, cu un mesaj pe site-ul.

Acest lucru este foarte util atunci când aveți nevoie pentru a comenta imediat pe unele posturi interesante.

Notă - clic și înregistrarea este transferată către desemnate înregistrări, acte prin analogie "Favorite" din browser-ul dumneavoastră.

Ca și - după apăsarea acestui buton, in fiecare utilizator va vedea că postul de mult.

Fi partajate - înregistrările comun, care este, oricine poate vedea că ești o citesc și semnate.

Trimite prin e-mail. e-mail - pentru a trimite mesaj prin e-mail.

Lasă necitit - aceasta marca marca mesaj necitit ca și citi mai târziu. Destul de o opțiune la îndemână.

Adăugați etichete - include intrări de tag-uri. Vă recomandăm să utilizați această opțiune este activă, deoarece va economisi timp. Să nu se uite și să nu urce pe grămezi de site-uri din film, distribuie etichete de abonament (tag-uri), de exemplu - de familie, relațiile interpersonale, auto-îmbunătățire și așa mai departe. De etichetele pe care le citiți doar ceea ce aveți nevoie.

Acesta este, probabil, cea mai mare lista exhaustivă a beneficiile acestui serviciu minunat, care simplifică în mod semnificativ durata de viață a scriitorilor de internet, antreprenori și mai mult. Deci, în concluzie, am scris pentru a vă tutorial video despre utilizarea GoogleReader. Fericit vizionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu