Cum de a alege un nume de domeniu? 7 strategii eficiente


Toată lumea știe că fiecare site-ul începe cu un domeniu, mai precis, cu alegerea unui nume de domeniu. La urma urmei, numele navei, asa ca va pluti. Este important să nu se facă o greșeală în alegerea și alege în mod corect numele pentru afacerea dvs., pentru că vă va asocia cu numele site-ului. Deci, în acest articol vom discuta despre șapte strategii pentru a alege nume de domeniu eficiente. Să începem.
Scopul 1. Care este scopul de numele dvs. de domeniu?

Gândiți-vă cu atenție despre scopul site-ul dvs., așa cum va fi, ce va fi pe ea, ce fel de tema pe care vor să le acopere. Cred că doar un pic despre acest moment. El este decisivă în construirea imperiul dvs. de afaceri. Gândiți-vă la aspectul site-ului dvs., indiferent dacă acesta este un portal. Numele trebuie să se potrivească exact în domeniul de aplicare al afacerii dumneavoastra. În nici un caz nu inventăm abrevieri complicate, care sunt cunoscute doar pentru tine. Crede-mă, nu toată lumea poate înțelege valoarea acronim dumneavoastră inteligent.

2. Brainstorming și rotiți la maxim gândirea creativă

Numele dvs. de domeniu face clar faptul că faci, iar problema pe care o rezolva, sau o decizie pe care aveți această problemă, va oferi vizitatorilor o imagine destul de exacta a ceea ce el / ea va găsi pe site-ul. Conectați "gri" chestiune și să se gândească doar câteva opțiuni pentru numele de domeniu. Eșantionul trebuie să conțină cel puțin 15-20, și, eventual, chiar 30 de titluri. Până și mari, jumătate din ceea ce ai "dat naștere" pentru a filtra pur și simplu afară și vei avea o pereche de opțiune triplu decente.
Păstrați-vă întotdeauna în vedere faptul că numele de site-ul ar trebui să fie:

Ușor
Memorabil
Scurt, concis
Sonor
Specifică (numele trebuie să determine direcția de site-ul pentru a include numele a cuvântului cheie)
3. Utilizarea numelui de optimizare SEO

Un aspect important în promovarea site-ul dvs. va fi de a include un cuvânt cheie în numele de domeniu. Gândiți-vă la ceea ce cuvântul de industrie, piața țintă sau de nișă, probleme ale publicului-țintă, puteți găsi cu ușurință și nu "highlight" al competiției. Ca un exemplu, numele de domeniu, care este proiectat pentru BecomeAHouseSitter.com acasă îngrijitori. În vest de internet este foarte pasionat de a folosi suficient de lungi nume de nume de domenii pentru site-urile lor. Aici sunt câteva exemple RevolutionizeRetirement.com (pensii administrator de autocar Lin Schreiber), OrganizedTime.com (prin Marla Regan), și multe altele. Du-te la Google și tastați în orice combinație de cuvinte și le veți vedea în numele de domeniu.

4. Concizie - sufletul de spirit, sau de ce este mai bine să nu utilizeze nume lungi.

Nu încercați să facă o lovitură uimitoare numele site-ului în ea 67 litere și cifre. Acest lucru este pur și simplu sperie vizitatorii. Pur și simplu foarte puțini oameni vor aminti, cu excepția browser-ul și marcaje. Scopul pentru combinatia ușor de numele site-ul dvs. a fost ușor de reținut și memorabil posibil.

5. De nume de domeniu identic cu numele și prenumele dumneavoastră.

De asemenea, nu este o opțiune rea, dar este un pic cam dificil, pentru că aici vorbim despre un astfel de moment, ca un brand personal, personală, care este construit de-a lungul anilor, care este investit destui bani. Această opțiune este ideală pentru paginile personale de pe blog-ul sau pe carti de vizita site-ul web. Ca un exemplu, un lider de marketing on-line site-ul maxkhiger.com

6. Alegerea unui domeniu de "zonă"

Avantaj absolut în Internet rusă este utilizarea numelor de domenii în zona. Ele sunt cel mai bine indexate de motoarele de cautare.

Prelungire. Site-uri Com mai potrivite pentru subiecte comerciale. Deși există și alte tipuri de zone Org,.. Biz. Acesta este un amator. Eu încă patriot si prefera ru zonă.
Pentru fiecare proiect, vă puteți înregistra mai multe nume diferite domenii.

Setul de mai multe domenii cu teme similare pentru cuvintele cheie conținute în nume de domenii, va da greutate puternică site-ul dvs.. Acest pas va crește site-ul clasarea în interogarea de căutare cu 8-10%!

7. Nu fi un site web "colegii"

Ce vreau să spun cu asta? Pentru a promova cu succes site-ul dvs. și regizor creștere (ponderea sa în emiterea de termeni de căutare), plătiți mai bine pentru domeniul de 3 ani sau mai mult. Tu spui, de ce ar trebui să ne plătească pentru un domeniu la un moment dat? Lasă-mă să explic. Acest lucru este pentru a demonstra motoarele de căutare pe care le sunt grave la proiect, precum și faptul că site-ul dvs. nu va fi site-ul "colegii". Aceste acțiuni vor crește Who fel de mult ca 10-15%. Cred că acest lucru nu este chiar suficient pentru a menține pe linia de plutire de afaceri.

Acum tu va decide numele de site-ul dvs. și puteți alege un nume unic, domeniu unic și se răcește. Important să nu exagerați, și știu întotdeauna măsurii.

Ne vedem pe paginile de blog inteligent și zi buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu