Animatie pentru site-ul dumneavoastră. Cine are nevoie de ea?


Animație pe site este considerat a fi un instrument eficient de a atrage atentia vizitatorului. Într-adevăr, graficele animate pe banner-ul de publicitate sau de tip pop-up pe pagina a site-ului este greu de neobservat ...

Țineți minte că animație pot avea un efect opus dacă este folosit în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Elementele de animație se potrivesc foarte bine pentru resursele de agrement, dar la site-uri de afaceri grafice animate pot strica imaginea de ansamblu. Vizitator în căutarea de răspunsuri la întrebări grave pot percepe apariția casetei de plutit, ca un indicator de abordare non-profesionale a materiei, iar 90% că aceasta va părăsi vizitator cu o resursă pentru toți.

Psihologii spun ca vizitatorul sa concentrat pe sărituri și plutitoare grafice, a pierdut interesul în conținutul și, uneori, chiar și uită ce informații avea nevoie pentru a găsi.

Prin urmare, autorii de site-uri care nu au nimic de a oferi vizitatorilor, vă puteți umple elemente de pâlpâitoare viață. Desigur, aceasta este o glumă. Ar fi trist dacă nu este absolut nimic de pe site-uri web pentru a găsi informații utile.

Animație poate fi util în cazul în care dreptul de a alege spațiu pentru amplasarea acestuia. Dacă paginile de proiect sunt informații valoroase pentru vizitator, nu este necesar să se utilizeze intermitent și alte distracții.

În cazul în care conținutul conține o informație lumină, element grafic frumos poate crește de fapt, interesul în alte pagini de resurse.

În plus, un banner cu animație pare mult mai atractive incurajarea oamenilor, pentru a afla ce se întâmplă în continuare, făcând clic pe linkul de mai sus. Aceasta este, fără îndoială, un mare plus pentru publicitate.

Când intenționați să folosiți grafică în mișcare, consideră că o mulțime de greutate, care ar putea afecta în mod negativ de încărcare a paginii. Nu este nici un secret faptul că utilizatorii nu le place să aștepte, în cazul în care pagina se deschide încet.

Încercați să pagină nu perenagruzhat cu imagini inutile, lăsând doar animația dorită. Doar amintiți-vă că totul pe site-ul dvs. ar trebui să fie în moderație, frumos și la prețuri accesibile ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu