Cum de a alege corect "Content Management System"?


Cea mai mare parte de site-uri din retea sunt CMS care permite proprietarului de resurse pentru a adăuga cu ușurință conținut în stare proaspătă, edita un articol deja publicat, imagini posta, și mai mult. Site-urile de asa tip în limbaj profesional sunt numite "Content Management System" sau pur și simplu CMS ...

Până în prezent, chiar si site-uri complexe le pot face utilizatorii, acesta nu este versat în materie de programare și toate acestea datorită unui sistem CMS accesibil.
Pentru a selecta cursorul ar trebui să se concentreze asupra scopului și obiectivelor proiectului.

Decide cu privire la tipul de site-ul (de exemplu, un blog, o carte de afaceri on-line sau un forum), și să evalueze capacitatea financiară, așa cum chiar gratuit CMS plugin-uri importante va fi disponibil doar pentru un cost suplimentar.

La alegerea unui CMS de site poate utiliza serviciul cmslist.ru / find_cms, care vor, pe baza parametrilor specificate, pentru a alege cea mai potrivită variantă a motorului.
Apropo, unii dintre disponibilă taxa versiune demo este gratuită. Încercați și să se bucure de comoditatea și confortul în lucru. Mai ales dacă sunteți de planificare pentru a face totul singur.

Nu uitați să verificați motorul actualizat și viteza. Dacă inițial nu sunt foarte interesati de, apoi, în viitor, veți înțelege cât de important este să funcționeze eficient. De aceea, imediat conștient de prezența sistemului cache și examinați cu atenție cerințele pentru găzduirea. De obicei, astfel de informații sunt disponibile în motorul nostru.

Se pune întrebarea, dacă rezultatul de promovare a resurselor depinde de ales CMS? La prima vedere, nu. Deși nu este potrivit pentru proiectul CMS poate face o mizerie în structura site-ului sau retrage același titlu pe fiecare pagină.

Pentru a evita o astfel de situație ar fi util să citiți despre CMS selectat revizuit în forumuri adecvate, și chiar mai bine pentru a găsi site-uri și de a clarifica modul în care au lucrat cu sistemul ales de control. După aceea, va exista doar un singur lucru - pentru a găsi un motor de calitate, care vă va oferi un confort atunci când se lucrează la proiectul dumneavoastră ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu