Are culorile alese valoare pentru site?


Ai meditat dacă are mare valoare culorile web-site-ului? La care acesta are un impact, și ceea ce poate fi considerat o culoare potrivită pentru proiectul dumneavoastră? Cel mai probabil, da ...
Să promoveze deoarece site-ul în partea de sus - aceasta nu este o garanție a succesului. Avem nevoie pentru a lucra cu publicul. Și mai mult vrei sa castigi - mai multă atenție ar trebui acordată utilizatorilor.

Nu orice culoare vor fi potrivite pentru anumite subiecte. Ați observat că cele mai multe dintre site-urile băncilor în verde? Accident? Nu la toate. Doar în aceste domenii, cu vanzari de milioane, trebuie să te gândești bine.

Dacă vorbim despre profesional proiectarea si optimizarea unui site web, atunci ar trebui să fie atent gândit - de favicon și textul de pagini de proiectare și de aterizare.

Orice culoare este asociat cu mulți vizitatori din aproximativ aceeași. Acest lucru este inerent genetică. Și forța utilizatorului să rămână pe site-ul web (adăugați-l la favorite, pentru a recomanda unui prieten, pentru a subscrie, cumpărarea sau comandați bunuri pe el) - nu este doar sarcina de promovare, publicitate contextuală. Designul, de asemenea, influențează.

Cele mai populare culori scheme de site-uri din lume:

Roșu. Aceasta este puterea, energia, viteza, agresivitate. Cei mai mulți designeri folosesc o culoare pentru a sublinia anumite elemente.

Verde. Destul de rece. Asociat cu animale sălbatice (creștere, stabilitate, și de securitate).

Culoare neagră. "Grea". Asociate cu ironie, seriozitate și doliu.
Galben. Nepăsare culoare și bogăție, bucurie, optimism.
Orange. Energie cald, bucurie, bucurie.

Culoare gri. Destul de popular în Hi-Tech site-uri. Este culoarea de înțelepciune, de experiență, obiectivitate și conservatorism.

Alb. Neutru. Ea simbolizează inocența, transparență și puritate.

Utilizatorii site-ul Web pentru 1-2 secunde, rămâne pe web-site-ul decide să suspende sau să caute informații în altă parte. Este important să vă asigurați că el a rămas.

Este de la sine înțeles că numele cele mai strălucitoare pagini, design frumos și potrivit, continut interesant - acestea sunt factorii care au dus vizitator pentru a rămâne pe web-site-ul mai mult ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu