Cum de a alege un nume bun pentru un blog?


Alegerea unui nume pentru blog-ul dvs. este un subiect foarte interesant și important. Din aceasta într-o anumită măsură, depinde de succesul blog-ul dvs. în viitor ...

Când creați un blog, și nu este liber să serviciu de blogging, care este, de obicei, apare o întrebare - cum să spun chema, și chiar chemat frumos să sune.


Și aceasta este într-adevăr o problemă importantă. Blog Numele joacă un rol foarte important. Numele blog - e fata lui, precum și de design și temă, și fața lui trebuie să fie solid și să aibă încredere de vizitatori. Primele cititorii lucru ale feed-ul RSS, a se vedea, așa că e numele tău.

Mai întâi de toate, alege un cuvânt cheie care ar trebui să fie sensul principal al unui nume, și apoi selectați cuvinte complementare și suplimentare.

Acest articol conține o scurtă listă de obiecte care ar trebui să vă ajuta să alegeți un nume bun pentru un blog. Citiți fiecare element.

Sense. Orice nume trebuie să fie un motiv, și trebuie să fie inteligibil și corecte. Acesta trebuie să fie astfel încât orice vizitator la blog-ul dvs. a fost asociațiile cele mai plăcute și bine pentru el. Numele ar trebui să afecteze nivelul emoțional al vizitatorului.

În caz contrar, oamenii vor ignora subconstient. De asemenea, uneori este de dorit ca numele era molipsitor, originală, așa cum au fost senzațional sau șocante, dar aceasta depinde de tema de blog și de gravitatea acesteia.

Armonie cu domeniu. Selectați numele care corespunde cu sensul de domeniu. Atât prima și cea de a doua trebuie să corespundă lucrurile pe care le scrie în blog-ul. Numele blog și domeniul său trebuie să fie similare cu alte fiecare, și este de dorit să aibă prezența de expresii și cuvinte cheie.

Originalitate. Unicitatea numelui este la fel de importantă ca și numele de blog-ul dvs. ar trebui să fie speciale, și nu au analogi, așa că nu încercați să imite alte bloguri, ceea ce le face similar cu numele său.

Se întâmplă de multe ori că altcineva a văzut bloggeri devenire promovat un blog, fura de cuvinte cheie nume, care este tot sensul de numele lui. Această metodă nu produce întotdeauna un rezultat bun, dar, din nou, depinde de tema de blog.

Farmec. Alegerea titlu de cuvinte cheie, blog-ul trebuie să aleagă un cuvânt plăcut și popular, care place foarte mult cititorii dumneavoastră. De exemplu, bani, fericire, libertate, etc Cuvântul trebuie să trageți ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu