Care sunt avantajele blog-urilor?


De ce începe afaceri pe internet prin crearea unui blog, si nu un site web? În opinia mea, pentru aceasta există mai multe motive ...

Primul motiv este startup-ul este cel mai simplu mod prin a crea un blog. Și dea crea jurnalul on-line de astăzi nu este o mare povara ...

Pentru a face acest lucru, există o mulțime de soluții, atât plătite și gratuite. De exemplu, cel mai simplu mod de a crea un blog - este un cont pe blogger. Câteva minute - si blogul este deja furnizat.

Toate aceste lucruri sunt adevărate, dar dacă vorbim despre afaceri, venituri, este recomandabil să se abțină de la hosting gratuit. Este mai bine pentru a incepe propria afacere cu o achiziție domeniu și instalarea motorului pe hosting.

Ce platforma de a alege? În acest sens, cel mai popular este WordPress, ușor de personalizat cu o masă de extensii și foarte ușor de utilizat. Pentru a învăța cum să lucreze cu ea poate fi destul de rapid. În web sunt multe tutoriale video educative pe de lucru cu WordPress, astfel încât probleme cu acest lucru nu ar trebui să apară, ar avea timp și dorință.

Pe blog-ul benefic pentru a începe în internet, de asemenea, pentru motivul că nu aveți nevoie să deranjez cu învățarea HTML, să-l păstrați. Și, deși am recomanda personal mereu toată lumea să aibă cel puțin cunoștințe de bază de Hypertext Markup, cu toate acestea, atunci când utilizați sistemul CMS, se poate face fără ele. Cel puțin la început, asta e sigur.

Pentru mintea mea a fost clară, aici este un exemplu de un șofer și un mecanic auto. Ambele sunt de-a face cu o mașină, dar unul calatorii pe el, și alte, angajate în reparații, în principal, să-l ia în afară de șurub și reasambla.

Deci, este aici. Blogger - un "driver". Dacă el știe cum și de ce funcționează la nivel de cod - bun, dar, de fapt, la blogging-ul, pentru a scrie mesaje - Nu e critic.

Blog-ul, de asemenea, un instrument bun pentru a testa o anumită nișă. Înainte de a începe un proiect major folosind un blog poate "simți" publicul, de a comunica cu ei, să identifice interese, și doar apoi trece la traduce planul său măreț. Și, din nou, în lumina celor de mai sus, punct de vedere tehnic, este ușor de făcut.

Blog - un instrument bun pentru auto-exprimare. De obicei, jurnale online sunt menținute în prima persoana, deci nu este cel mai simplu mod de a-și exprima sentimentele, emoțiile, și este important de a comunica cu publicul.

Deja aceste câteva puncte este suficientă pentru a înțelege că, dacă doriți un start rapid in Internet, pe care doriți să vă poziția, afacerea dvs., blog-ul va fi cea mai bună opțiune pentru rezolvarea acestei probleme. Vă doresc succes în acest demers ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu