De la ce se începe construirea unui site web?


Cum de a crea propriul dvs. site? Întrebarea pe care probabil te intrebi, daca cititi articolul dat. Dacă credeți că sa ai un site - se pare ca e ceva ireal sau chiar înfricoșător, atunci greșești ...

După toate, cu ajutorul acestui articol veți petrece mai puțin de o oră (doar aproximativ 3 minute pentru a citi articolul) din timpul tău - și vei fi gata să crezi propriul site.

Astfel, crearea de site-uri - un proces simplu, chiar dacă sunteți - începător. Să aruncăm o privire la toate etapele, de toate să înțeleagă și să nu te confuzi.

Primul lucru de făcut - este de a alege pentru ei înșiși subiecte ale site-ului, cum ar fi masini, natura, copii, cinema, etc. Ceva pentru care doriți să creați site-ul. În general, oamenii sunt dispuși să încerce totul dintr-o dată, sau de a face mare, de a crea mai multe site-uri, dar puteți începe să creați unul.

În al doilea rând, aveți nevoie pentru a cumpara un domeniu si hosting. Nu vă faceți griji - nimic dificil aici. Hosting - acesta este un loc de site-ul dvs. în lume de Internet. Aici este locul unde este util, ceea ce tema pe care o alegeți, deoarece domeniul este necesar pentru a selecta adecvat pentru ceea ce site-ul propriu.

Crearea de site-uri, fără a lor "nume" și "locuri de reședință" este imposibil. Desigur, ne putem lua un domeniu gratuit, dar pe aceste site-uri este foarte dificil de a câștiga, și pentru scopuri didactice - va veni. Website Design - deși un proces simplu, dar este necesar să-l trateze cu bună-credință, iar costul pentru a cumpara un domeniu cu hosting.

Acum, că, în principiu, aveți deja un site web, trebuie să-l instalați pe motor pentru a face mai ușor pentru a le gestiona. Cel mai comun motorului acum - acest cuvânt presa. Și mai noi, cele mai multe oportunități de acolo, versiunea stabilă a aceluiași - 3.1.

Dacă sunteți serios decis să creeze un site, se recomandă de a lua acest motor special: este ușor de utilizat, are multe utile suplimente, și întotdeauna funcționează corect, pentru că, și populară.

Al patrulea pas - nu este la fel de simplu pe cât pare, deși sună simplu decât oricare alta. Trebuie să selectați o temă site-ul tău. Tema - un site de design, adică cît de frumos se arata ca site-ul dvs..

Cel mai simplu mod - de a intra în orice motor de căutare "teme pentru Wordpress» și alege pe cel care este mai mult ca ea și că este cel mai potrivit pentru tema site-ului.

Asta e! Pe aceasta crearea de site este completă. După ce toate etapele pe care ar trebui să fie gata pentru a umple site-ul, care este usor de manevrat. Restul - de umplere și de promovare site-ul - pentru tine (dar asta e altă problemă). Sperăm că, acest articol nostru vă va ajuta, și într-o oră va fi capabil de a obține rezultatul dorit ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu