Care sunt cele mai populare și profitabile teme pentru site?


Selectarea subiectului site-ului depinde în mare măsură de ceea ce vei câștiga. Puteți face un site unic, cu un design super pentru 100 de dolari, cumpara cele mai bune web hosting, cumpăra conținut exclusiv, cumpara un buchet de link-uri, dar în cazul în care tema a site-ului nu este suficient de buna pentru un cuplu de ani, nu va recupera nici măcar costurile lor ...

De exemplu, puteți crea un site despre plante, de a investi o sumă decentă, și în cele din urmă obții un fleac, cu un astfel de site. Desigur, e în regulă dacă vă creați un site web ca un hobby, dar în cazul în care obiectivul dvs. - sunt bani, atunci ai nevoie de o temă cu totul diferită.

Aici sunt cele mai populare și profitabile teme pentru ziua de azi:

1) Cele mai profitabile, tema site-ul cel mai nesigur - cum sa faci bani pe internet. Poți să-i taie o mulțime de bani, respectiv, aici este nivelul ridicat de concurență. In această nișă este destul de dificil. Plutește o mulțime de rechini cu experiență, astfel încât decizi tu.

2) în construcție sau reparație. Acest subiect este avânt bun. Se creează un număr foarte mare de site-uri pe acest subiect, așa că am sfătui să se grăbească, dacă aveți de gând să creeze un site similar.

3) site-uri pentru femei. Aceasta este subiectul meu preferat. Femeile aduce un venit foarte bun, datorită activității sale de mare asociate cu mare curiozitate lor. Pe astfel de site-uri funcționează bine orice formă de publicitate. Publicitatea contextuală, combinate cu bannere frumoase și articole interesante, aduce un profit bun.

4) Cars. Totul e de înțeles. Astăzi este foarte popular și a cerut temă.

5) Medicina. Dacă aveți o mâncărime, vă prosharite întregul Internet pentru a găsi orice informații cu privire la subiect. Sănătate - este intotdeauna cel mai valoros lucru un om poate avea.

Majoritatea subiecților non-profit - cei care sunt atrași de publicul insolvabil site-ul (elevi, studenți, etc).

Astfel, putem concluziona că, înainte de crearea site-ului, ar trebui să efectueze întotdeauna o analiză detaliată a pieței. Citiți forumuri, de cercetare, cere în jur de la proprietarii de familiare site-ul care supune astăzi are cea mai mare cerere. Puteți rula mai multe site-uri web cu privire la subiectele de mai sus - este cel mai bun mod de a le compara ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu