Ce să ia în considerare atunci când se alege o schemă de culori pentru un site?


În scopul de a obține un site perfect, este important de a alege schema de culori, care depinde foarte mult. Este important ca schema de culori a fost aleasă ținând cont de conținutul și publicul țintă al site-ului ...

Ca urmare, gama de culori ar trebui să facă site-ul mai semnificativ și memorabil, dar nu ar trebui să aducă informații de referință principale.
După cum puteți vedea, a fost posibil pentru a atinge armonia dintre culorile și conținutul site-ului?

1. Culorile sunt o reflectare de resurse web individualitate. Ar trebui să sublinieze individualitatea a site-ului datorita culorilor. Vizitatorii ar trebui să vedeți resursă de design înțeles imediat scopul, scopul principal.

2. Culorile vă permit să setați identitate. Vă rugăm să rețineți că de culoare a site-ului web și logo-ul ar trebui să fie complementare, astfel încât acestea trebuie să fie aceeași paletă. A creat logo-ul ar trebui să ideal pentru a crea un site web și să nu iasă în evidență. Dacă vă creați un site web corporate, apoi ține cont de faptul că logo-ul conține culori corporative, și care au nevoie pentru a efectua resursa web-based.

3. Trebuie să existe o corespondență între paleta de culori și conținutul site-ului.

4. În timpul selecție de culori pentru a lua în considerare realitatea emoțională și culturală. V-ați decis să creeze un site web care va fi de interes pentru o audienta globala? În acest caz, este important să se țină seama de realitatea emoțională și culturală, în scopul de a alege cele mai bune culori pentru design.

Dar simbolismul pot fi diferite pentru diferite țări. Pălărie verde Să în China poate fi un semn că soția lui este inseala sotul ei, în timp ce în India, de culoare verde este un simbol al bogăției, prosperitate și succes.

5. Culori pentru diferite grupuri de populație. Este important să se țină seama de caracteristicile publicului-țintă al site-ului. De exemplu, bărbații preferă albastru, nu roșu, în același timp, femeile - roșu la albastru. Astfel de exemple sunt multe și este important să se știe despre aceste caracteristici!

6. Culorile trebuie să fie combinate în mod corespunzător între ele.

7. Asociere cu flori. Asigurați-vă că ia în considerare subiectul de site-ul său. De exemplu, pentru o resursă care este dedicat pentru sporturi de apă, este mai bine să utilizați culoare albastru deschis, albastru, turcoaz.

Ce trebuie să faceți dacă vă decideți pentru a crea un site horticol? În acest caz, utilizați o culoare diferită de pe pământ. Deci, pe site-ul subiect depinde în mare. Dacă luați în considerare obiectul, va fi capabil de a veni rapid cu design de resurse.

8. Utilizarea de culoare albă. Balansul de alb permite orice culoare. Va trebui să utilizați spațiul de a asigura confort pentru vizitatori, pentru a face paginile mai ușor de vizual ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu