Care sunt subiectele de site ne nepopulare?


Când am început să creeze site-ul în primul rând, mă întrebam cum de a alege o tema pentru site. Fiind pasionat de muzica, desigur, site-urile mele s-au umplut cu piatră-tematice de muzică, știri, poze. Dar din moment ce aceste site-uri au fost deja foarte multe, am dat seama că timpul necesar pentru schimbarea subiectului ...

Dragoste de muzică, cu siguranță, nu sa stins, dar nu a castigat peste oportunități de vointa mea. Mulți crea un site web simplu, le umple de durere "clobbered" sunt din ce în ce în ce mai mimeze alte site-uri. Desigur, toate acestea conduc la faptul că proiectul este dezvoltat, iar creșteri în centrul mort. Gândește-te, ceea ce ai fi făcut site-ul propriu?

Desigur, nu este timp să se gândească, și, dacă vrem cu adevărat să creați un proiect rapid, și va fi la fel ca toți ceilalți. Înainte de a începe construirea site-ul dvs. propriu, va trebui să acorde o atenție la ceea ce se va fi umplut.

Originalitatea - este cheia succesului. Toate site-urile cele mai populare - singurul de acest gen, și toate clonele - E numai necazuri temporar, în cazul în care vă puteți numi asta. În acest articol va voi spune cum să alegeți o temă pentru site-ul dvs., și ce subiecte nu sunt populare în zilele noastre. Aici vom merge.

Site-urile cele mai populare sunt acum conectate cu tema auto, tema animalelor și a plantelor lume. Devenit, de asemenea o resursă populară pentru gospodine. Site-uri de muzică reprezintă în prezent aproape douăzeci de procente din toate site-urile. Aceste subiecte nu sunt acum în special a cererii. De asemenea, există o mulțime de rețele sociale și canale video.

Desigur, aceasta este supusă mai puțin populare, dar va deveni în curând complet irelevant. Popularitate, de asemenea, treptat, decolorare de site-uri, cu o temă de sănătate. Dar judecând mai adânc, aproape toate subiectele pentru site-urile devenit acum depășite. Doar trebuie întotdeauna să aducă ceva pentru site-ul dvs. cele mai actuale și originale.

În valoare de doar imaginația ta, si imaginati-vă în locul unui vizitator obisnuit cu nevoile dvs. on-line. Doar că de-a lungul primelor pe site-ul, care ar fi confortabil, și că oamenii ar bucura. Dar scopul și funcționalitatea acestor bonusuri depinde de tine.

Ați venit cu propria lor voință. Ei bine, sper că te-am ajutat în această privință. Cel mai important lucru - că nu se teme sa experimenteze. Asta și un bun site-ul care vă permite întotdeauna să ștergeți, adăuga, sau invers sau că informațiile. Mult noroc în eforturile tale ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu