De ce pe Internet este mai bine să faci câteva proiecte?


Ce părere ai, cât de multe proiecte, este necesar pentru a rula simultan pe Internet, pe care apoi pot fi menținute? De exemplu, acum am lua pentru a găzdui mai multe blog-uri în același timp ...
Pentru fiecare dintre ele pentru a scrie articole sau pe cont propriu, așa cum am face-o pentru un singur site. Aveți nevoie pentru a cumpara link-uri, pentru a sprijini o redresare a blog-uri, să mențină conturi în rețelele sociale, dar mult mai mult.

Dacă veți face totul singur, apoi tot timpul liber va trebui să dedice lor. De la o astfel de tam-tam creierul începe la un moment a fi confuz.
Puteți, desigur, toate lucrările delegate freelanceri și se păstrează funcția de control. Dar, totuși, atunci când rulați mai multe proiecte în același timp, va trebui să facă investiții foarte mari.

Care sistem este de preferat? În același timp, rula un singur site sau mai multe? Și puteți face totul singur, și puteți delega toate sarcinile: prima varianta vă petrece mult mai puțin timp, iar mintea ta nu fugi de la o sarcina la alta, de la un proiect la altul proiect.

Aceasta, desigur, ei bine, atunci când ai doar un singur blog doar o singură listă la acest blog (ar dori să vă avertizez că aceasta poate fi o bază perfectă pentru toate noile proiecte), iar tu stai și de a face afaceri pe Internet .

Cu toate acestea, Internetul este mai bine să facă mai multe proiecte simultan. Nu este la fel de dificil cum ar putea părea la prima vedere. Dar, dacă pentru un motiv oarecare se va prăbuși un proiect, atunci aveți întotdeauna celălalt. Și viața nu se termina aici. Prin urmare, deschiderea unei afaceri pe internet, vă recomand să ruleze mai multe proiecte paralele.

La urma urmei, dacă ați învățat deja cum să instalați motorului, pentru a optimiza, de a cumpăra primul articol, trageți de design, să lanseze campanii publicitare pentru un singur proiect, puteți face cu ușurință acest lucru și alte proiecte. I-am spus de multe ori că este ușor.

Dacă ați învățat ceva, atunci nu va fi dificil să-l repete din nou și din nou. Pentru a susține funcționarea a proiectelor sau să-și petreacă timpul lor, sau căutați pentru profesioniștii care vor face acest lucru profesional.

Aș dori să subliniez că accentul ar trebui să fie plătit la blog-ul de la început, pentru a coordona activitatea de freelanceri, sau sa, iar în viitor va avea nevoie de doar un control de lumină.

Amintiți-vă, pune ouăle într-un coș nu ar trebui să fie! Acest lucru se referă la site-urile obișnuite pe care le va valorifica ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu