Ce culori ar trebui să fie utilizate la proiectarea unui site web?


Nu este nici un secret faptul că culori diferite într-o varietate de combinații poate provoca destul de o varietate de emotii, cum ar fi bucurie, seninătate, furie și chiar teamă. Prin urmare, atunci când proiectam site-ul propriu, care vizează un anumit utilizator, este foarte important este alegerea corectă a culorilor, care nu va provoca nemulțumirea clienților sau dezgust ...

Pentru site-urile care oferă servicii legate de odihna, Turism și Călătorii, psihologii recomanda sa folositi culori care sunt asociate cu marea, liniște și pace. În acest scop sunt culorile perfecte albastru sau verde, care au o moliciune aparte și nuanțe seninătate. Ele sunt, de asemenea, foarte bine ca hoteluri de publicitate, agenții de turism, produse medicale si servicii.

Pentru site-uri destinate consumatorilor in varsta de 30-47 de ani, și care sunt legate de vânzarea de bunuri sau publicarea pe Internet a revistelor, caracter analitic sau studiu, se recomandă să folosească culoarea roșie, deoarece el este asociat în majoritatea oamenilor cu încredere, putere, caldura si sinceritate.


Ce culori ar trebui să fie utilizate la proiectarea unui site web? Blogul lui webmaster aici: mywebblog.ru

Dacă o resursă web-based destinat pentru un public mai tânăr și are umor - conținut pozitiv, atunci este culori perfecte cu galben, verde sau portocaliu.
Aceste culori, în cantități mici, poate determina oamenii emoții optimiste, iar verde este asociat de cele mai multe ca un simbol al naturii, viață, și sperăm că poate fi de asemenea folosite pentru a proiecta site-uri care sunt într-un fel legate de bani și finanțe.

Regulile de bază pentru utilizarea culorilor, trebuie să vizualizați sau de cumpărare, este o măsură de saturație. Psihologii nu vă recomandăm să folosiți aceeași pagină de mai mult de 3 culori, deoarece o scară largă poate interfera cu vizualizarea textul principal și publicul nu va rămâne pentru mult timp, de pe acest site.

Culori prea pestriț la fel de dăunătoare și pot provoca emoții negative și furie, soluția optimă este utilizarea de 2-3 culori, cu multe nuanțe care, într-un fel sau altul, legate de activitățile companiei, logo-ul și culorile sale.

Astfel, trebuie remarcat faptul că înțelegerea psihologiei de percepție a culorilor, este unul dintre cei mai importanți factori în proiectarea de orice site web, indiferent de ceea ce publicul este în curs de dezvoltare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu