Cum de a alege un nume pentru blog?


Azi sa ai un blogul - este visul la aproape orice utilizator. Așa cum se spune, începe cu putinul, așa că merită să se atraga o atentie separat pe alegerea unui nume pentru blog ...

Numele blog-ului, de fapt, se pare este incredibil de important. Numele blog-ul așa cum este fata lui. De la sine "Face" trebuie să fie solid, aceasta sa inspira încredere vizitatoriilor proprii.

În RSS feed orice vizitator va vedea în titlu primul loc. Selectați primul rând este un singur cuvânt, și că ar trebui să fie sensul principal al numelui. Aici mai ales webmaster novice va fi prezentat, și o mică listă de elemente care trebuie să ajute în alegerea unui nume bun pentru propriul meu blog.

Cum de a alege un nume pentru blog?

Sensul. Un nume în sine ar trebui să efectueze un anumit sens, și acesta este punctul trebuie să fie clară, corectă. Pe scurt, acesta trebuie să fie de așa natură încât orice vizitator, fără excepție, au fost doar cea mai plăcută și, probabil, cele mai frumoase din asociației. Impactul la nivel emotional - cel mai important lucru.
În caz contrar, toți oamenii sunt ignora-l inconstient. În unele cazuri, este de dorit ca numele său ar trebui să fie ușor de reținut și original. Poate că va fi util pentru a adăuga un miez sau senzație șocantă. Adevărat, acesta din urmă depinde, în cele mai multe cazuri, pe tema blog-ul, precum și de "gravitatea".

Armonie cu domeniu. Ar trebui să alegeți un nume care, în sensul său corespunde în totalitate în mod direct de domeniu. Acest lucru ar trebui să îndeplinească și lucrurile care sunt, și vor fi scrise în blog-ul. Numele de domeniu pe blog-ul și trebuie să fie similară cu fiecare alte surori. În plus, ele, de asemenea, vor fi de dorit să se prezinte toate tipurile de fraze cheie și cuvinte.

Originalitate. Cei pentru care întrebarea cum de a face un blog, a încetat de mult să pară greu, pentru cei care au o lungă perioadă de timp. Este demn de a spune că unicitatea numelui va fi important: titlul blog-ul trebuie neapărat să fie diferită. În plus, această denumire trebuie să fie unic.

Deseori, se poate observa că mulți bloggeri noi, furate de la numele unui blog exagerat un cuvânt cheie. Acesta din urmă este, de obicei, ideea de titlu. Metoda prezentată nu da întotdeauna un rezultat bun ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu