Ce este diferit la un blog si site?


Blogul este ca un jurnal în care să notați gândurile voastre, dar există încă cititorii care comenteaza. Este, de obicei cu informații statice. Scopul site-ului - de a oferi un text sau alte informații, și scopul blog - scrie ceva pe cont propriu, în stilul său propriu, și discuta cu cititorii în comentariile lor ...

Blog-ul oferă mai multă libertate și autorul poate scrie în orice stil. Blog transmite caracterul de autor. Site-ul are, de obicei, nu unic autor, în contrast cu blog-ul și apoi articole publicate de autori diferiți.

Blogging-ul este o comunicare direct cu cititorul, discuțiile constante. Oricine poate contesta corectitudinea de autor, oferind gândurile sale în schimb, și autorul poate încerca să-și apere punctul lor de vedere. Blog-ul este o discuție în curs de desfășurare. Situl de față. Desigur, există multe site-uri diferite, și de multe ori vă pot lăsa comentarii, dar că nu e ceea ce blog-uri. Site-ul este doar dă utilizatorului informațiile de care are nevoie, un produs sau un serviciu.

Când a face un site, și în ce cazuri face un blog? La urma urmei, un blog este usor de aplicat tot ceea ce este pe site-ul, și invers, site-ul este ușor de a asigura o discuție. Aici este suficientă pentru a înțelege ceea ce un blog este în primul rând un stil și o anumită cultură, deja stabilite.

Blog-ul are propria atmosferă specială și unică. Dacă nu se poate decide să înceapă un blog sau nu - trebuie doar să încerci. Dating site-uri sunt mult mai mult decât bloguri. Pe internet, toată lumea este în căutarea de informații folosind motoare de căutare care oferă în principal, site-uri, deoarece acestea sunt mult mai mult.

Pe aceasta, cu site-uri totul este clar: ele pot fi design foarte diferite și au diferite cantitati de publicitate, dar obiectivul principal este de a oferi utilizatorilor de Internet informațiile pe care le caută pentru ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu