Cum de a crea și de a promova un blog?


Înainte de a crea blog-ul dvs. Primul lucru pe care trebuie să decidă problema (de exemplu, ceea ce veți scrie). Cel mai bine este de a alege acea tema care va fi foarte interesat, sau cea în care sunteți bine versat ...
Subiectele pot fi diferite, de exemplu, gătit, critic de film, puteți scrie despre idolii show business, muzica de direcții diferite. Cel mai important este înțeleasă în subiectul selectat. Dacă planificati sa aveti vitatori permanent pe site-ul dvs., nu-l face pe diferite teme, selectați o focalizare îngustă.

Următorul pas este de a popula materialul din blog. Scrie mesaje creativ, în acest caz, cititorul va persista pentru o lungă perioadă de timp pe resursa ta. El vă poate spune despre blog-ul dvs. pentru a prietenilor lor, și ei, la rândul lor spun. Apoi, începe o reacție în lanț, și tu sari repede de trafic.

Acest lucru va determina veniturile din publicitate contextuală. Aș vrea să adaug, de asemenea, că dvs. de articole ar trebui să fie sută la sută unic, doar ți exprima gândurile, nu face copy-paste.

Dacă nu doriți să scrie articole de tine, ar trebui să știți că există schimb speciale pentru cumpararea si vanzarea de obiecte. În aceste piețe să achiziționați subiectele articolul dorit și publica pe blog-ul.

Toate paginile trebuie să fie optimizat pentru motoarele de cautare. Prima pagină ar trebui să transmită o semnificație clară de conținut scris care un utilizator ar fi dat seama că el a fost exact la locul potrivit. Următoarea mișcare a meta tag-uri, ele conțin o descriere a art.

Nu trebuie să vă încarcă articole marele repetarea fraze cheie, uita-te pentru soldul lizibilitatea de articole, un numar mare de chei în text nu le place cititorul. Vizitatorii ar trebui să fie ușor să treci pe link-urile de pe site-ul dvs., numele lor trebuie să fie paginile la care se referă.

Promovarea blog-ul dvs., rapid nu este posibil pentru a reuși, trebuie să muncim din greu. Actualiza pagina de blog, adăuga conținut nou. Același lucru trebuie avut grijă cu privire la designul site-ului, prin crearea el un design frumos ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu