Ceea ce nu ar trebui să facă webmasterii începătorii?


Astăzi, aș dori să vă spun despre ce sa nu faci ca webmaster. Când creați un site nou (de exemplu, folosind WordPress motor), si agata pe un subiect nou - ar trebui să fie necesar pentru a vedea modul în care se afișează subiectul în diferite browsere ...

Dacă utilizați cele mai multe ori cu ajutorul unui Exploper Internet browser, atunci pregateste-te pentru a descărca următoarele browsere: Opera și Firefox, și văd cum este afișat site-ul nou.

Dacă monitorul are o rezoluție de operare de 1280 * 1204 (sau mai multe) - acest lucru nu înseamnă că va fi atât de toți utilizatorii de Internet. De exemplu, până în prezent, rezoluție 1024 * 768 este utilizat nu mai puțin decât oricare alta. Prin urmare, vă recomand să treceți monitorul la o rezoluție mai mică pentru a vedea modul în care site-ul dvs. apare în autorizație.

Tu nu ar trebui să devină ca cetățenii lui logare pe al cărui site-ul, utilizatorul va vedea o inscripție cum ar fi "pentru a vedea site-ul nostru necesită utilizarea unui browser astfel și o astfel de nume, și mai mult - aveți nevoie pentru a instala Flash Player versiunea așa și așa, cu necesitatea de a se descărca aici cutare și apoi. "

Acest lucru este - mai rău decât oricând. Pentru a face acest lucru, eu nu te-aș sfătui.

Site-ul propriu face corect în toate browserele, fără excepție!
(Sau, cel puțin - practic cea mai mare dintre cele mai populare browsere).

Atenția aveți nevoie pentru a da aspectul de site-ul dvs., în cazul în care utilizatorul a dezactivat imagini de sprijin. Țineți cont de faptul că nu toate Internet - nelimitat. Unii utilizatori - pe contul de fiecare trafic megabyte utilizat.

În scopul de a economisi - un utilizator dezactivează imaginea. Și sunt momente în care el poate ajunge la site-uri unde imaginile cu handicap nimic nu este imposibil de a discerne.

Încercați să opriți la imagini și du-te la orice site-ul de experiment. Puteti vedea lucruri pe care va fi imediat clar că meșterul care a făcut site-ul - nu includ cap.

Vorbind cu alte cuvinte - orice persoană care a decis să facă un site web bun - ar trebui să întotdeauna asigurați-vă că vizitatorii săi au fost pe site-ul confortabil.
Și nu contează - au ajuns la site-ul, și pe care browserul le folosesc.

Aici este astfel de informații. Sper ca am explicat de ce este disponibil, ceea ce nu să facă webmaster novice ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu