Cum de a începe dezvoltarea portalului de știri propriiu?


Mulți pun la îndoială modul în care puteți crea un site web și să facă bani din el. Creați un portal de știri este foarte consumator de timp. Dar, în ciuda acestui - o ocupație este foarte profitabilă. Vizitați site-ul in fiecare zi un număr mare de utilizatori de internet, astfel încât să puteți câștiga, de asemenea, și la publicitatea contextuală ...


Site-uri de știri poate fi de subiecte diferite. De exemplu, știrile politice, evenimente oraș, sau un site care poate acoperi o varietate de noutati, moda si frumusete. În general, site-ul poate plasa orice informații, atâta timp cât acesta este vizitatorii interesati.


Pentru a deveni un site de știri populară, va trebui să vină la crearea sa cu responsabilitate.

La începutul de a crea site-ul va trebui să alegeți un nume de domeniu și serviciu de hosting care se potriveste site-ul dvs.. Atunci când alegeți un nume de domeniu, ține cont de faptul că acesta trebuie să fie scurte și ușor. Sunt domenii ideale în Rusia, pentru că în acest segment nu este ocupat de mai multe nume.

Alegerea hosting, ar trebui să fie ghidată de faptul că în timp va crește traficul către site-ul, iar serverul va trebui să se ocupe de sarcina. Nu este nevoie de a salva pe hosting si domeniu, dacă doriți să creați un site bun.

Următoarea etapă în crearea site-ului - este alegerea subiectelor. După cum sa menționat mai sus, sub rezerva pot fi foarte diverse, atâta timp cât a fost aproape și interesant. Este important ca interesul nu a fost pierdut, sau site-ul pieri pur și simplu.

Apoi trebuie să alegeți motorul de site-ul. Pentru a face acest lucru, instalați local, ce gazduieste celebrul WordPress, Joomla, DLE, Livestreet, etc InstantCMS și de a construi pe ele proiecte de resurse. După ce a încercat mai multe motoare, se bucură de toate avantajele și dezavantajele, în scopul de a selecta cele mai relevante motorului și convenabil pentru un portal de știri.

Această etapă în crearea de site-ul este foarte important, pentru că dacă alegeți un motor de ciudat, nu poți face față cu ea și trebuie să recurgă la webmasteri pentru a se asigura că acestea terminat de scris într-un sondaj sau formular de înregistrare. Este mai bine să fie familiarizat cu resurse, apoi să se ocupe cu orice probleme sau preocupări.

Pentru a se asigura că site-ul nu pierde popularitatea sa, ar trebui să umple mereu cu un conținut. Dacă luați noutăți din alte site-uri, cel mai bine este să scrie rescriere, de a nu reduce poziția site-ului în motorul de căutare.

Pentru a câștiga un portal de știri, aveți posibilitatea să vândă spațiu de publicitate contextuală. Cu un număr mare de vizitatori pentru a profita de publicitatea contextuală va crește. Aveți posibilitatea de a vinde, de asemenea, spațiu pentru bannere. S-ar putea vinde la fel de bine locul pentru filme. Iată cum de a crea un site web și să facă bani pe el ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu