Cel mai bun site pentru a crea un blog


Blog-uri de azi sunt sub forma foarte populara de comunicare și de exprimare. Cu toate acestea, mulți bloggeri nu stiu ce platforma sa alega. Mulți oameni doresc să înceapă cu o platformă gratuită fără a plăti pentru gazduire si domeniu. Tumblr, Blogger și WordPress astăzi sunt cele mai bune platforme de a crea un blog ...

În acest articol vom analiza în detaliu platformele.

Blogger. Site-ul gratuit pentru blog-uri, care acum detine Google. Blogger - este alegerea de mulți începători în blogosferă. Interfața intuitivă este un succes pentru cei care sunt axate pe mesaje simple de scris face. Această caracteristică frumos face Blogger una dintre cele mai bune site-uri de blogging-ul.

Blogger oferă utilizatorului un număr de modele atractive în timpul procesului de înregistrare. Există, de asemenea, diverse add-on (de exemplu, widget-uri care ajuta la ține evidența statisticilor diferite). Toate setările sunt clare și nu au distrageri. Utilizatorii pot adăuga domeniul lor fără nicio taxă suplimentară.

Principalul dezavantaj la Blogger este lipsa unei legături directe cu mass-media sociale. Fiecare mesaj trebuie să fie adăugate manual la Facebook sau Twitter, care poate fi destul de plictisitoare pentru cei care scrie și adaugă.

WordPress. WordPress disponibil sub forma unei platforme (cum ar fi Blogger), precum și pentru sine sit propriu CMS. De exemplu, site-ul meu este folosind CMS platforma WordPress, care este gratuit, dar eu plătesc companie de hosting o taxă lunară, în timp ce am mai multă libertate și flexibilitate în design de blog-ul meu și adăugarea de caracteristici diferite. (Gratuit) opțiune gestionat este mare pentru cei care sunt noi pentru blogging-ul.

WordPress are un proces de înregistrare destul de simplu și ușor. La fel ca în Blogger, noul utilizatorul poate selecta diferite subiecte interesante. Adăugați domeniul dvs. este în valoare de 13 de dolari pe an. Unii utilizatori cred că trecerea la CMS WordPress - aceasta este o opțiune mai puțin costisitoare.

Tumblr. Tumblr este foarte mult în doar peste cinci ani. Este atractiv pentru actorii străini, directori de companii mari și fotografi. El este considerat unul dintre cele mai bune bloguri de arta si mass-media digitale.

Tumblr oferă un proces de inregistrare rapid, care necesită doar o adresă de e-mail si are o multime de teme de mare gratuite. Tumblr este integrat inițial în Twitter și Facebook, și-l va trimite automat acolo fiecare nou post. Un utilizator poate avea mai multe blog-uri.

Singurul dezavantaj la Tumblr - fiabilitate. Există adesea defecțiuni diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu