Cum de a crea un site web singur in 20 de minute?


Oricine poate construi un site web. Nu este nevoie de cunostinte sau orice aptitudini speciale pentru a rula un site web. Oricine cu o cantitate mică de fonduri necesare pentru înregistrarea unui site web si obtinerea de hosting poate crea rapid un site web ...

Următorul este un simplu ghid pas cu pas cu privire la modul de a rula un site web.
1. Alegeți un nume de domeniu, care va descrie cel mai fidel conținutul site-ul dumneavoastră.
Site-ul avea nevoie de un nume de domeniu care să reflecte cu acuratețe intenția voastră și site-ul Web informații că el va oferi vizitatorilor.

Gândiți-vă la domeniu ca un brand, astfel încât cititorii pot înțelege totul dintr-o privire. Un nume de domeniu bun va descrie cu exactitate conținutul site-ului, în același timp, acesta va fi ușor să vă amintiți.

2. Asigurați-vă că numele de domeniu este disponibil. Următorul pas este de a verifica domeniul în libertate. Cei mai mulți registratori de domenii permit să-l faci pe gratis.

Dacă se dovedește că domeniul dorit este ocupat, va trebui să te întorci la pasul anterior. Uneori, aceasta poate dura câteva încercări de a găsi în cele din urmă un nume non-proprietate.

Singura alternativă - să încerce să cumpere domeniul folosit de proprietarul său actual. De obicei, acesta este un proces costisitor, și foarte puțini proprietari de site-ul sunt dispuși să parte cu domeniul dvs..

3. Înregistra un nume de domeniu. După ce a fost găsit domeniu accesibil, următorul pas este să-l înregistreze. Domeniu de înregistrare este un proces destul de simplu.

Recomandă ca doar domeniul de nivel superior. Domenii ieftine și mai mici (cum ar fi. Info), ca o regulă, sunt înregistrate de către autorii de spam și administratori lipsiți de scrupule (din cauza accesibilității lor.) Acest lucru înseamnă că un astfel de site poate suferi de faptul că acesta va fi recunoscut spam potențial.

Domenii diferite sunt diferite, dar puteți găsi întotdeauna mai ieftin. Companiile mari de obicei, percepe mai mult de registratori mici. După registratorul de domeniu de nivel superior înregistrat, pe care o alegeți, puteți merge la pasul următor.

4. Atașați la hosting de domenii înregistrate. Înainte de domeniu va afișa site-ul dvs., este necesar să se înregistreze un DNS-server. Ei pot cere gazdei.

Acest pas presupune că ați fost deja hosting. Cei mai mulți registratori de domenii va oferi servicii de hosting pentru o taxă suplimentară, dar alegerea de hosting ar trebui să fie abordată cu atenție, studiind cât mai multe opțiuni diferite ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu