Cum de a crea un blog despre pierderea în greutate?


Un sfert din lume suferă de obezitate, și în legătură cu acest fapt surprinzător, mulți oameni sunt în căutarea pentru o modalitate de a rezolva problemele lor de greutate. Acești oameni sunt în căutarea de resurse cu informații utile despre problema lor. Aceste site-uri au devenit foarte populare și profitabile. Dar nu aveți nevoie de un imens și complexe site-uri web pentru a profita de această. Un blog simplu - tot ce ai nevoie pentru a începe ...

În acest articol, eu vă va ilustra 8 pași simpli pentru a lansa acest blog:

1. Cercetare. Este de dorit ca prima încercare de câștigurile din categoria de pierdere în greutate, vă sunt promovarea produselor altor companii, și nu propria lor. Este prea scump și prea riscant - pentru a începe cu crearea de produse proprii.

Aflați mai multe despre diferite companii care oferă deja servicii în domeniul de pierdere în greutate, și apoi care sunt produsele care va aproba potentialii vizitatori. Dacă ofertei de produse proaste, puteți plăti pentru ea pierderea de vizitatori.

2. Devenind un partener. Alege una sau doua companii care vor fi asociate cu blog-ul. Programe de afiliere sunt o modalitate foarte bună de a face un profit. Există multe astfel de companii care sunt program de afiliere profitabile.

3. Creeaza-ti propriul blog. Drupal și WordPress - sunt două moduri de a crea un blog cu aspect profesional. Deci, vă va economisi o mulțime de bani prin a nu angajarea de web designeri și alte categorii de personal. Aceste platforme sunt foarte simplu de utilizat și să aibă mai multe oportunități de a plasa parteneri de publicitate.

4. Selectați numele corect. Furnizați numele dumneavoastră blog ușor de reținut, care vine de sanatate, sala de fitness, dieta, nutritie si exercitii fizice, așa cum se va ajunge în interesul publicului tinta.

5. Adauga reclamele în blog. Cel mai bun loc pentru a face publicitate este partea din stânga sus a paginii și dreptul de bara laterală a blog-ul dvs..

6. Crearea de conținut. Creați mesaje legate de obiectul de blog. Creați un conținut mult mai interesant si intrigant (cum ar fi un post despre cum să-și piardă 10 de kilograme într-o lună). Folositi cuvinte cheie și pozițiile concepute pentru a atrage publicul țintă.

7. Optimizare SEO. Acorde puțină atenție la tehnici de SEO, dar nu este necesar să locuiască în ea. Principalul lucru - pentru a avea o mulțime de mesaje legate de tema de pierdere in greutate.

8. Secvența. Fiți consecvent în pasul 6, și cel puțin o dată pe săptămână, adăugați un nou material ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu