Ce trebuie să știți ca un webmaster nou?


Fiecare om ar dori vreodată să creeze un site web, și se părea, că este atât de ușor, dar asigurați-vă că se poate și se pare ușor, dar tot trebuie să învețe o mulțime și o mulțime de a învăța din greșelile ...

În primul rând trebuie să alegeți dreptul de hosting. Trebuie, mai întâi pentru a alege un bun și de încredere de web hosting care va funcționa în mod constant, și să sprijine activitatea site-ul dumneavoastră. Multi webmasteri folosesc inițial cele mai frecvente hosting care nu straluceasca stabilitate, dar apoi concediat și dau seama că au greșit.

Desigur, dacă nu aveți de gând să creeze un site dinamic pentru 30 de pagini și 100 de vizitatori vă sunt susceptibile de a se potrivi orice serviciu de găzduire, dar pentru a sprijini site-ul dinamic în curs de dezvoltare ai nevoie de hosting bun și stabil.

Vreau să-i avertizeze, de asemenea, că scump nu este întotdeauna un lucru bun, nu este de hosting care crește costul de jumătate, dar nu a dat nici o creștere a calității.

Scop. Totuși, este necesar să se aleagă cu scopul de site-ul dvs., și să se concentreze, să încerce să răspundă la întrebările lor proprii, cum ar fi:

• Care este scopul proiectului?
• Cum vedeți site-ul în viitor?
• Care sunt cele mai vizate de vizitatori?
• De ce un utilizator selectează site-ul dvs., și nu un concurent? Site-ul dvs. va avea un "truc"?

Cel mai important dintre toate aceste probleme sunt primul și ultimul, dacă nu le pot răspunde în mod clar, apoi încercați să se gândească încă o valoare de timp pentru a crea un site web?

Regulile de joc. La început, desigur, site-ul dvs. va fi cel mai probabil, nu au vizitatori, au venit de la motoarele de căutare, directoare, evaluări, și, desigur, de publicitate, dacă l-ai pus pe o resursă bântuit diferit.

Unele proiecte pot primi 3-40 vizitatori unici numai la motoarele de căutare, astfel încât nu există ceva să depună eforturi pentru.

• mai mare de trafic, cu atât mai mult va deveni chiar mai mare.
• popularitatea link-ul poate crește traficul.
• conținut de calitate slabă a interdicției, precum și participarea la zero.
• Toti utilizatori se tem de tepe.
• Motoarele de căutare dau viata pentru toate site-urile.

Despre câștigurile de pe site-ul dumneavoastră. Mult mai departe în subiect a câștigurilor de pe site-ul nou creat, probabil nu voi, dar explică faptul că există mai multe moduri de a face bani de pe site-ul propriu, de la anunțuri discrete și se încheie bannere flash îngrozitoare pe o jumătate de pagină.

Aș vrea să rețineți că noi nu ar trebui să alunge de bani, și lipiți-o grămadă de anunțuri pe site-ul, și mai ales nu folosiți hype, se împiedică într-adevăr vizitatori, mi-ar, în orice caz, nu pentru a utiliza site-ul pe care de tone de anunțuri care enerva chiar, și sarcina calculator un număr mare de script-uri și filme.

Pentru a rezuma. Crearea unui site web este foarte de rutină, și munca pe care o va plăti nu numai bani greu, dar și lecțiile învățate, iar dacă rămânem la regulile, și nu de a utiliza soluții pe care le obține satisfacție mai mult și morală de faptul că ați fost capabil să-l facă, și dobândit experiență și cunoștințe valoroase ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu