Cum de a crea un blog pe platforma WordPress?


WordPress - un "Content Management System" (CMS), vă permite să modificați codul și a vedea dezvoltarea de așa-numitul "open source". Traducerea în limba accesibil, acesta este "motorul" care vă permite să creați un site sau blog. Și, mai presus de toate, pentru platformă nu trebuie să se plătească.


În ultimul articol, ați învățat cum să facă un copywriting fără un site web. Acum ne vom uita la modul în care puteți crea cu ușurință un blog de WordPress.


Numai ", dar" este că pentru instalare, trebuie să vă înregistrați un domeniu și să cumpere un serviciu de găzduire, dar acest lucru poate fi evitat în cazul în care pentru a începe un blog pe wordpress.com. Dar totuși, posibilitatea de a cumpara un domeniu si hosting este mult mai de preferat.

Nu fi îngrijorat dacă sunteți un utilizator legitim și cunoștințe de php aveți exact la fel ca la dispersia și eterogenitatea în coloid chimie. Deal cu WordPress nu este ușor, pentru că creatorii de site-ul a pus simplitate și accesibilitate a lucrului cu produsul lor în primul rând.

Ești intuitiv ușor de a crea pagini și adăugați-le la imagini și fișiere media. Și chiar dacă nu se ocupe de toate posibilitățile oferite de platforma, și de a folosi numai necesar pentru tine personal un minim de configurare și de control, merita sa ne amintim faptul că, pentru ceea ce ai toate aceste "zamorocheno."

Pentru a posta articole scrise de tine, și vor acoperi conținutul tehnic al blog ingeniozitate. În plus, ca și pentru orice altă experiență de lucru este importantă. Pe măsură ce utilizați WordPress, vrei cu siguranta ceva mai mult, așa că nu ezitați să încerce, special concepute pentru această funcție "Vezi site-ul", care pot fi utilizate, metoda de a încerca să "spear" noile setări.

Dezvoltatorii lunar va va incanta prin oferirea de upgrade motor de a obține noi caracteristici de confort. Și, treptat, vei deveni mai confortabil pe această platformă absolut sigur. În caz de orice probleme care sunt sigur că, ați mai devreme sau mai târziu, puteți contacta întotdeauna echipa noastră de asistență (suport) WordPress.

Dacă totuși doriți să facă orice schimbări drastice în temele existente sau design propriu, fără cunoștințe de ceea ce HTML, XHMTL și CSS nu poate face față, și, prin urmare, va trebui să apeleze la profesioniști, bine, ei sunt acum pe internet pentru a găsi o bucată de tort .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu