Crearea unui site pe WordPress.


WordPress sistem de management a conținutului vă permite să creați rapid site-uri de orice complexitate. Cu toate acestea, WordPress - o blogplatforma, cu care puteți administra cu ușurință-ti propriul blog.
Pentru WP a creat un set de template-uri, atât plătite și gratuite, astfel încât webmaster este de a alege o temă potrivită și începe să umple conținutul blog-ul. Să ne acum uita-te la modul de a crea un blog pe WordPress CMS.

Instalarea WordPress pe un hosting
La început va trebui să instalați motor pe ce WP. Pentru a evita orice probleme, este mai bine pentru a lucra la crearea sistemului de a efectua un hosting locale, și numai atunci, când totul este în ordine, trece la un blog plătit de găzduire.

Odată ce WP este instalat pe un server virtual, aveți nevoie pentru a efectua setările de bază blog-ul, verificați că sistemul, pentru a elimina greșelile. Apoi, puteți trece la un loc permanent de pe Internet.

Alegeți o temă WordPress șablon
Webmasteri Novice cel mai bine este să alegeți o temă gratuit pentru blog-ul. Internetul este un număr foarte mare de opțiuni interesante si fiecare zi apar altele noi. După instalarea tema este nevoie să se modifice pentru a se potrivi nevoilor dvs. - pentru a schimba numele de coloane, modifica elementele de navigare, adăuga sau elimina o varietate de elemente de design.

În cursul acestor lucrări, este de dorit să aibă loc o cantitate mică de conținut on-line, pentru a vedea cum ar arăta pe partea. Deci, ca de obicei, o mulțime de articole pe blog, face sens pentru a crea paginare - de care are nevoie pentru a seta codul special WP.

Instalarea plug-in-uri pentru WordPress
Deci, blog-ul este aproape gata - stabilit un model frumos și plasat conținutul original. Nu este mult - de a instala plug-in-uri necesare. Plugin-urile sunt capabili de a facilita gestionarea de blog, și fără unele pur și simplu imposibil de a face.

Pentru a instala plugin-ul pe un blog, trebuie să-l descărcați de pe Internet, și apoi copiați-l într-o wp-content/plugins dosar. După ce acest lucru este de a merge la panoul de administrare și a activa plugin-ul instalat. Exista o multime de plug-in-uri, ele sunt scrise doar pentru orice activitate care poate stabili un webmaster.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu