Cum de a crea un blog pe WordPress?



Vreau să vă spun despre hosting și domenii, precum și pe jurnale de internet numite blog-uri, domeniu, site-ul web hosting care sunt interconectate cu un fir neîntrerupt.

Să începem cu faptul că vom vedea ce este un blog.Blog (blog limba engleză, de la "web log", "un jurnal on-line sau jurnal al evenimentelor") - acesta este locul unde fondatorul său adaugă în mod regulat înregistrări care pot completa imagini sau alte multimedia fișiere.

Blogurile adesea caracterizat prin înregistrări de timp destul de scurt de semnificație, care sunt sortate după dată. De asemenea, pentru ușurința de a găsi înregistrări relevante sunt titluri și etichete adăugat.

Blog diferă de la un blog traditional care are Cititorii care se pot discuta aceste înregistrări.

În scopul de a face blog-ul dvs. nu trebuie să fie un programator sau un webmaster experimentat, trebuie să vă înregistrați pentru serviciul care vă va oferi un blog complet gratuit pentru înregistrările dumneavoastră.

De exemplu, este cunoscut pentru mai multe servicii, cum ar fi ținerea unui jurnal blogger.

Dar există dezavantaje de astfel de servicii, cum ar fi publicitatea care atârnă creatorii de serviciu și diferitele constrângeri care provin de la proiectarea blog-ul dvs. și terminând cu incapacitatea de a spori funcționalitatea printr-o varietate de plug-in-uri sau module.

Dar nu sunt supărat, am putea crea propriul blog. Dlya autonomă aceasta avem nevoie de fonduri mici, ei vor merge să plătească pentru un domeniu și hosting. Ne petrecem, de asemenea, un pic de timp pentru care s-ar alege și instala pe blog.

Cu crearea și dezvoltarea de o problemă ar trebui să apară, deoarece interfata intuitiva si prietenoasa. Costul de hosting astfel încât nu trebuie să vă faceți griji, plata cheltuielilor lunare de hosting nu mai mult de o sticlă de bere într-un grajd din apropiere.

De exemplu, recent, m-am uitat pentru un web hosting ieftin pentru un proiect cu un raport bun calitate / preț, și am găsit un serviciu de găzduire. Există o 05.01 dolari pe lună, putem obține 1 gigaoctet de spațiu pentru site-ul dvs., plus lățime de bandă nelimitat, baze de date și subdomenii. Acesta este un mare serviciu de găzduire.

Până acum câțiva ani prețurile au fost mai ridicate și mai puține servicii. Înregistra domeniul dvs. nu este o problemă, este înregistrată pentru un an, cu posibilitate de prelungire, costul unui astfel de domeniu în zona ". Ru", va fi de aproximativ 3 dolari pe an, prețul poate varia în funcție de zonă și registratorul de domeniu.

Personal, am mai mulți ani de domenii înregistrate prin reggi.ru si foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite de mine, dar eu nu sunt forțându-vă să utilizați acest serviciu, puteți utiliza alte servicii și, cel mai important, că ar fi convenabil pentru tine.

Să ne întoarcem la articolul nostru - care este blog-ul nostru. Pur și simplu așa sa întâmplat că doi platforma cea mai utilizate pe scară largă este Interra Blog mașină și WordPress, că e vorba de ultima voi explica cum.

WordPress - este CMS (Content Management System), cu software-ul open source, cu alte cuvinte, în cazul nostru, este gata să blog cu mai multe teme și plugin-uri. CMS scris în PHP, și ca o bază de date MySQL.

Motorul poate fi folosit nu numai ca un blog, ci ca o veste destul de dificil portalov.Sam utilizarea WordPress pentru proiectele lor de mulți ani, probleme în această perioadă nu a fost respectat.

Această platformă este de origine străină, de exemplu, Limba implicită a diferitelor module și engleză plug-in-uri, dar există o mulțime de oameni implicați în localizare în alte limbi.

Cea mai mare colectie de localizare este portalul mywordpress.ru. Nu putem găsi o mulțime de fișiere utile, diferite descrieri și link-uri.

Dar nu este necesar de a uita de localizare oficială în limba rusă este site-ul oficial al wordpress.ru.

Pentru motorul să funcționeze în mod corespunzător avem nevoie de o bază de date, puteți crea un panou de control web hosting, trebuie să vă conectați la motorul de baze de date.

Dacă hosting ofera cPanel, putem crea un blog pe WordPress motor, la doar câteva click-uri timp myshyu.Nastalo pentru a vorbi despre cele mai interesante.

Am cumparat un serviciu de găzduire, au dobândit numele de domeniu, înființat un blog pe WordPress, și sunt gata de a publica scrierile lor. Să încercăm să-l facă frumos și corect, că este, hai sa vorbim despre panoul de control pentru a blog-ul nostru.

După autentificare du-te la "utilizatori => Profilul dumneavoastră", este o oportunitate de a furniza datele lor, cum ar fi numele de utilizator, prenumele, numele de familie, și, în același timp, putem alege care dintre următoarele va fi afișată după scrierea de mesaje și comentariile dumneavoastră.

În mod implicit se va afișa numai numele de utilizator "admin", dar puteți schimba ceva pe cont propriu. În plus, dacă trecem "Setări => General", nu trebuie sa figureze titlul de blog-ul nostru și o scurtă descriere, astfel încât să puteți alege fusul orar și alte setări, dar la vointa.

Trece la "Settings => scriere", aici, din nou, așa cum doriți, puteți elimina un semn de selectare de la "Convert zâmbește în fotografie."

Simplă recomandare, fără grafică emoticoane intrarea ta va arata mult mai grave. Doar de mai jos aceste opțiuni este o formă de actualizare de serviciu, este necesar să publicarea noului articol, WordPress alertat automat site-uri de servicii de urmărire pentru actualizări, este firesc să le introduceți în acest formular ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu