Cum de a reduce greutatea pagini web de pe site?


Uneori, nu toată lumea acasa stabilit conexiune rapidă la internet. Problema este că, dacă aveți pe site-ul dvs. este de prea multe informații pe pagina de start, vizitatorul plictisit de așteptare în timp ce încarcă pagina ...
Prin urmare, trebuie să ne rezolve cumva problema. Asta este ceea ce vorbim azi. Ne va ajuta sa pierzi in greutate pagină.

Să ne uităm la cazul în care același lucru este luată din greutate pagină? Pagina greutate este format din următorii factori: volumul de cod HTML, cantitatea de informații textuale pe o pagină, cantitatea de imagini.

Ce se face pentru a reduce greutatea pagini web? Să înțelegem toate paragraf cu paragraf. Acum veți înțelege ce să se facă și ce nu.

1. Acesta ar fi cel mai bine pentru a elimina comentarii, adică a crescut informații de text, și oferă doar greutate la pagina.

2. Page cântărit puțin, utilizați CSS. O astfel de cascadă atunci când utilizate în mod corespunzător, vă poate ajuta să piardă în greutate pagină.

3. Nu exagera cu script-uri. De obicei, nu experimentat de masterat de web, a pus o mulțime de scenarii inutile. Toate acestea se adauga greutate la site-ul dvs., pagina dvs..

4. Nu este necesar de a pune o mulțime de pe banner-ul principal. Unele au o mulțime de bannere 468x60, 600x50, 80x31. Nu o face. La urma urmei, fiecare imagine nu cântărește suficient.

5. Nu este necesar să încărcați o imagine de site-ul mare, și ar trebui să le în cele mai mici diviza. Deci, imagine puțin cântărește mai puțin și, astfel, se încarcă mai repede pe site-ul.

Asta e tot. Sper ca acest articol ajutat webmasteri ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu