Cum de a crea un site confortabil puntru utilizator?


Planificarea pentru construirea unui site popular, unii proprietari s-au concentrat exclusiv asupra conținutului care este optimizat pentru motoarele de cautare. Această strategie nu duce la eșec, dar va ucide motivația pentru vizitatori nemulțumiți de site sa navigheze ...

În scopul de a aduce proiectul pentru a reuși, este necesar să se ia în considerare toate despre vizitator confortul la resursa.

Nu uitați că site-ul sau blogul creați nu numai pentru tine, dar pentru unii oameni care împărtășesc aceleași probleme. Nu încercați să mulțumească pe toată lumea. Găsiți un subiect, sau tu si cititorii dvs. se pierde în varietatea oferite pe site-ul.

Practica arată că utilizatorii nu au încredere în site-uri cu o mulțime de direcții, explicând lipsa de experiență real autorului. Și, într-adevăr, dificil pentru mine un joc de poker profesionist imagina și, în același timp, de a câștiga bani de pe bursele de valori de articole.

Toate conținut de pe resursa ar trebui să fie ușor de citit și util de a folosi. Împărți textul în paragrafe scurte pentru a citi și de a folosi un font de culoare închisă pe un fundal luminos. Este în această formă, textul mai ușor de citit.

Crede-mă, cititorii vor rămâne pe aceste pagini, atâta timp cât vor găsi toate informațiile utile urmând link-uri de la o pagină la alta. Este util să ne concentrăm atenția asupra importante fraze cheie marcaje galbene.

Încercați să nu supraîncărcați grafica pagină și entorse de proiectare. În mod evident, acest lucru este frumos. Cu toate acestea, nu fiecare utilizator va aștepta pentru boot "capodopera." Pentru a ieși din site-ul este foarte important pentru succesul de viteza de pagini de încărcare. Prin urmare, limita la două imagini optimizate pe hârtie.

Un element foarte important pentru site-ul dvs. va fi o pagină cu informații de contact și un pic de istorie despre tine. Uneori este această informație determină gradul de încredere în tot ceea ce are proiectul dumneavoastră.

Și nu uitați, pentru a permite cititorilor să site-ul dvs. pentru a lăsa un comentariu sau comentariu. Apropo, orice revizuire va fi un subiect pentru un alt articol, dar cel care a lăsat o revizuire ar putea transforma într-un cititor regulat.

Patronii vor împinge referințe de resurse naturale și de recomandările prietenilor tăi. Acest lucru nu numai că va crește credibilitatea dumneavoastră, dar, de asemenea, afecta creșterea traficului.

Și nu uitați că confortul de a fi capabil să țină vizitatorilor site-ul dvs., precum și calitatea și valoarea conținutului acestor vizitatori vor face cititorii fideli. Numai direct de trafic oferă posibilitatea de a ajunge la stabilitate și popularitate reală în rândul publicului său ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu