Este nevoie pentru a schimba design-a blog-ul dvs. pentru diferite perioade ale anului?


Mulți antreprenori de internet începători sunt îngrijorați, "Cum știi că este timpul pentru a schimba design blog-ul dvs.?". În blogging joacă un rol important consistenta, cu toate acestea, în ciuda acestui fapt vine un moment în care este nevoie de o schimbare radicală în proiectarea de blog-ul dvs., stilul său hrănirea stil și design ...

Aceste modificări pot apărea pentru o varietate de motive, cum ar fi pentru diferite perioade ale anului. În acest articol aș dori să vă spun despre schimbarea de design, și poate vă decideți să modificați proiectarea blog-ul dvs..

Se întâmplă uneori ca un blogger începe să lucreze pe site-ul său, realizând în mod clar planul de lucru viitoare și direcții precise. După șase luni sau un trend ani apare, și blogger decide că o schimbare de direcție pentru a modifica și a proiecta pe blog-ul.

În acest caz, schimbarea planului de afaceri, precum și activități este un caz în care puteți schimba cu ușurință de proiectare a designului.

Cu toate acestea, aveți posibilitatea să modificați proiectarea de blog-ul dvs., nu numai în acest caz, în diferite perioade ale anului, puteți crea propriul design pentru blog-ul dvs..

Imaginați-vă venit iarna. În conformitate cu schimbarea de vreme și de starea de spirit schimbătoare a publicului, am recomandăm să vă gândiți de design nou blog - de exemplu, creați zapada pe blog.

Gândiți-vă la ceea ce este mai potrivit să se un concept reinnoit de blog-ul dvs., și de a schimba cu ușurință de proiectare. Cu toate acestea, te sfătuiesc să pre-avertizeze cititorii lor, folosind newsletter-ul. În acest articol vă puteți împărtăși ideile dvs., subiecte care se referă la schimbarea design-site-ului.

Dacă în curând Anul Nou în curte, iar zapada nu este suficient, atunci fericirea de orice blogger are opțiunea de a adăuga un element de design, așa cum zăpada de pe blog. E atât de frumos când vizitatorii au salutat pe blog-ul, cu zăpadă care se încadrează. Prima zăpadă cade ușor în partea de jos a paginii, și apoi dispare.

Sunteti liber de a controla numărul de fulgi de zăpadă, dar, de asemenea, un moment în care acestea ar trebui să fie plecat. Zapada poate fi ușor înlocuită cu orice altă imagine pe care o preferați. De exemplu, în toamna poate cădea frunze de arțar. Aveți posibilitatea să modificați inimile sau zapada de pe frunze de toamna, etc Situat frumos care se încadrează zăpadă este posibilă, folosind gadget ordinară.

Numărul de fulgi de zăpadă care se încadrează, vă puteți schimba. Apoi salvați gadget și trageți-l în locația dorită, de preferință în spațiul liber din partea de sus a paginii. Asta e tot. Zăpadă care se încadrează frumos pe site-ul dvs. este setat. Felicitări pentru tine ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu