Lucruri de reținut atunci când cumpărăm un nume de domeniu?


Nu toată lumea știe că numele de domeniu este important atunci când clasament resurselor în rezultatele căutării. Eu pur și simplu nu pot explica de ce - ventilatoare de domeniu dicționar inserați numele amuzante sau nume de condamnare său de resurse pentru o risipă de bani pentru promovarea sa ...

Dar site-urile în cazul în care numele de domeniu este corect ales, se deplasează mult mai repede și mai ieftin. De ce se întâmplă asta? Voi răspunde la întrebare. Să ne uităm la cinci reguli de bază pentru o achiziție de succes a unui nume de domeniu.


Regula 1. Cuvinte cheie. Vă recomandăm cu tărie să utilizați un nume de domeniu cuvinte cheie care se potrivesc cu tema site-ului. În acest caz, site-ul dvs. va fi prima în aproape orice problemă cu aceste cuvinte cheie.
Regula 2. Ortografie cuvinte cu o cratimă. Eu nu recomand scrierea unui cuvinte cheie sugerate, aveți nevoie pentru a utiliza o cratimă, cum ar fi "pantof-shop." Pe șenile puteți pur "decoda" este numele de domeniu si site-ul va fi trimis la o altă problemă: în "pantofi" și "magazin".

Dar nu ar trebui să fie abuzat de cratime, de exemplu, Google trimite pur și simplu site-ul dvs. cu 2 sau mai multe linii sub "interdicție".

Regula 3. Numele de domeniu din țara dumneavoastră. În cazul în care obiectivul dvs. este de a nu o audiență internațională, pentru a alege un nume de domeniu cu extensia a țării. Apoi, în cauză top pe baza de geografie va fi mai bine.

Regula 4. Latină și inacceptabil limbă. Scrieți numele de domeniu în limba engleză, nu păsărească latină, acesta nu poate fi citit de motoarele de cautare. În mod similar, nu există nici un punct în nume de domenii cu "Ro".

Vreau să vă spun că motoarele de căutare nu sunt importante lungimea de numele de domeniu, lucrul cel mai important pentru ei - cuvinte cheie ascunse în domeniu.

Regula 5. Verificarea istoria domeniului. Trebuie să știți că, dacă ați cumpărat un domeniu, aceasta nu înseamnă că el nu a mai fost utilizată anterior de către oricine. De aceea, înainte de a cumpăra, asigurați-vă că pentru a verifica istoria numelui de domeniu, pentru că ați putea găsi că este interzis și de a promova acest site sunteti nu va fi niciodată în măsură să.

Aici sunt regulile de bază trebuie să fie respectate înainte de a privi în cazul în care pentru a cumpara un nume de domeniu. Există sunt subtilități și alte nuanțe, dar vreau să vă spun că cunoașterea acestor cinci reguli, pe care ti-am zis, în acest articol este suficientă pentru a înțelege cum și de unde să cumpere un nume de domeniu care va face site-ul dvs. de succes și vă va conduce la prosperitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu